ZZR 600 Şehir içi sürüş...

Yaptığım 3.5 dakikalık kayıtta, trafik kurallarını ihlal eden 3 araç saydım. :)

[YT]ZUHDK3V-86M[/YT]

Oncelikle kendin ihlalleri yapmissin, bunu gorebilmen gerekirdi. Motorunun egzosuyla oynanmis, bu yasaktir. Ayrica yerlerde 30 yaziyor, sen en az 55 le gidiyorsun..

Aldığımda böyleydi, kesinlikle oynamadım. performans egzoz takılı. sesi azaltmak için acaba ne yapabilirim diye incelemiştim egzozu, yünü sökülmüş. sardırmayı düşündüm, sesi keser mi bilmiyorum. 55 km.'yi nasıl okudun anlamadım.:)

Aldığımda böyleydi, kesinlikle oynamadım. performans egzoz takılı. sesi azaltmak için acaba ne yapabilirim diye incelemiştim egzozu, yünü sökülmüş. sardırmayı düşündüm, sesi keser mi bilmiyorum. 55 km.'yi nasıl okudun anlamadım.:)

Bunu okumak demeyelimde, yillarin verdigi bir tecrube tespiti diyelim. :)

amatör videoları izleyesim gelmiyor kusurabakmayın :)

şöyle kaska takılı bır go pro olaydı ıyıdı fındık fıstık alıp oturup ızlerdım ama boyle gıtmıyo valla. :mrgreen:

Aslında görüntü kalitesi gayet tatminkar fakat kamera konumu ve ses kaydı bakımından kötü.
Sürüş standart ne fazlası ne eksiği var.

sen yenisin galiba. :) video zaten youtube'da.
espri yaptın da ben mi anlamadım!

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:25 ----------

valla arkadaşım, 3 yanlış 1 doğruyu götürüyo. ne diyeyim ben sana şimdi. :)

yok hocam youtube lınkı cıkıyordu hep ama galıba dırekt vıdeoyu koydunuz ondan.lınk atar mısınız?

Aslında görüntü kalitesi gayet tatminkar fakat kamera konumu ve ses kaydı bakımından kötü.
Sürüş standart ne fazlası ne eksiği var.
Hocam ne kadar tarafsız olur bilmem ama, tespitlerinizi yerinde buldum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------

şöyle bir top speed videosu koysaydın da neşemizi bulsaydık :cherry:
hazırda vardı. al koydum bul neşeni. :) http://youtu.be/ssdScdYgnyw

ohhh be işte buu :flower: valla ne yalan söyleyeyim sanki kendim sürüyormuşum gibi pc nin başında elimi ayağımı kastım durdum :cherry: süper oldu yaa sanki 3D iziyom bir rüzgarı eksikti :cat:
bunu dışında aman hocam dikkat et sol şeritteki arabalar yüzünden bir kaç defa adrenalin patlaması oldu bende:queen: Allah korusun kıl payı kıl payı duruyorsun sanki.ama dikkat et gözünü seveyim.:pale:
260 gördün birkere zaten bu ısrarcılık niye:silent: depo bitene kadar +200 yapmanın alemi yok :) bir ara yolamı bakayım ibreyimi takip edeyim şaşırdım valla :cyclopsan
hani şu ısrarla çekilmeyen siyah tarnsporter var bide ;valla durdurup dalasım geldi adama :jocolor::jocolor::jocolor:
son olarak çok keyifle izledim videoyu çekim kalitesi de 10 numaraydı.ama senden ricam yanlış anlama bir dost tavsiyei kabul et:bukadar süratli kullanıyon full koruma ve mümkünse kaliteli markalar olsun.bir de trafikte dikkatsiz araba kullanan öküzlere dikkat et gözünü seveyim Allah muhafaza.kazasız belasız diyorum tekerin düz bassın

ohhh be işte buu :flower: valla ne yalan söyleyeyim sanki kendim sürüyormuşum gibi pc nin başında elimi ayağımı kastım durdum :cherry: süper oldu yaa sanki 3D iziyom bir rüzgarı eksikti :cat:
bunu dışında aman hocam dikkat et sol şeritteki arabalar yüzünden bir kaç defa adrenalin patlaması oldu bende:queen: Allah korusun kıl payı kıl payı duruyorsun sanki.ama dikkat et gözünü seveyim.:pale:
260 gördün birkere zaten bu ısrarcılık niye:silent: depo bitene kadar +200 yapmanın alemi yok :) bir ara yolamı bakayım ibreyimi takip edeyim şaşırdım valla :cyclopsan
hani şu ısrarla çekilmeyen siyah tarnsporter var bide ;valla durdurup dalasım geldi adama :jocolor::jocolor::jocolor:
son olarak çok keyifle izledim videoyu çekim kalitesi de 10 numaraydı.ama senden ricam yanlış anlama bir dost tavsiyei kabul et:bukadar süratli kullanıyon full koruma ve mümkünse kaliteli markalar olsun.bir de trafikte dikkatsiz araba kullanan öküzlere dikkat et gözünü seveyim Allah muhafaza.kazasız belasız diyorum tekerin düz bassın

speed_dream'cim, ne güzel de tavsiyeler vermişsin :). Fakat boşuna olmuş :D. Çünkü bahsettiğin vidyo arkadaşa ait değil :D. Başkasının çekmiş olduğu bif kayıt :D. :)))))))))

sonpol boşver keyif almışız kim çekmiş koymuş önemi yok ;)

Oncelikle kendin ihlalleri yapmissin, bunu gorebilmen gerekirdi. Motorunun egzosuyla oynanmis, bu yasaktir. Ayrica yerlerde 30 yaziyor, sen en az 55 le gidiyorsun..

İstanbul için geçerli değil o yazan hız rakamları, 30 yazan yerde 30 la gidersen arkandaki araçtan inip seni döverler.Düzgün sürecem diyede şahsen sığırlık yapıp trafiği yavaşlatmam.

sen altındaki motorla hiç 90 ı geçmedin o zaman bu kadar rahatsız olduğuna göre...çok ilginç...

Hocam süpersin.. :) Valla duyarlılığın konusunda çok şaşırdım.. Kim çektiyse çekti evet ama arkadaşlar zaten bir elin parmakları kadarız, ne olur dikkatli olalım..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar