- Konu Yazar
merhaba arkadaşlar,cbf 150 için suda kaymadan durabilecek ve dört mevsim içinde rahatlık verecek fiatta uygun hangi lastik önerirsiniz?
Dura Traction ,MT 65 in bir üst versiyonu bende çok güzel yorumlar aldım.Çok iyi dediler.Özellikle yağmur da.Pirelli Dura Traction modeli tubless lastik kullanıyorum.Gayette memnunum.Şiddetle tavsiye ederim.Ön arka 159 lira.
beyler bence pirelli f/p olarak 8.5 numara fazla abartmayalım yani ne o öyle 250 tl arabaya mı lastik alıyoruz:farao:
büyük cc gerçekten öyle sanki iş makinası lastiği alacaksın gibi bi his uyandırıyor bende:farao:Fazer'a iki lastik sordum 1250 dediler"Oha motor mu alıyoruz" dedim
250 lira ucuz.
Duro, Pirelli MT65 ve Michelin PilotSporty kullandım. Michelin tartışmasız en iyisi, Pirelli ile arasındaki fiyat farkını hak ediyor. Pirelli de kötü lastik değil, ama Michelin çok daha iyi.
bugün yağmurda da kullandım lastikler gerçekten on numara frenleme- yol tutuş süper sanki kuru zeminde gidiyo gibi oluyo insan :cat:
herkese çok teşekkür ederim Mıchelın tamam aman bir arkadaşım asla 90 90 kaydırır demis bende şu an 90 100 Irc var kaymiyordu nedir peki bu durum
Kaydırmaz ama sen orjinal ebatlardan şaşma, arka 90-90-18 en ideali, 100-90-18 in hiç bir ayrıcalığı yok, daha kalıplı görünmesi haricinde, daha kalıplı olması senin sürüşünde konfor veya güvenlik olarak bi ayrıcalık sağlamıyor. 100-90-18 arka lastik ile çekişin orjinal ebata nazaran düşecektir, daha çok yakarsın, ivmelenmen ve son hızın zayıflayacaktır. Çünki geniş tabanlı lastiktir ve bu yüzden sürtünme fazladır. Özellikle yolculu kullanımda bu olumsuzlukları daha çok yaşarsın, çünki lastik daha çok ezilerek sürtünen yüzey çoğalır. Bu olumsuzlukları kimi anlar kimi anlamaz ama ne yazık ki bu fiziksel bi gerçek. Bu arada hangi lastik derken sana en güzel ip ucu, hangisinin fiyatı en pahalı ise o en iyisidir. Cbf 150 için takım olarak lastik fiyatlarına bak. Bu ölçütle Michalen in zaten en iyi olduğunu göreceksin.