Yurtdisindaki Bayan Arkadasa Hangi Hediye Gondersem?

üstad belki iyi niyetle açmışsın konuyu, belki heyecanını paylaşmak istemişsin ama bana sorarsan sen bu başlığı kaldır daha fazla dalgaya alınmadan.çok geyiğe müsait bir konu herkeste atlamış.gerek yok yani.benden haddim olmayarak küçük bir öneri o kadar.

arkadaş haklı ipsizi var sapsızı var :queen::queen::queen::queen:

Ben de hediyeyi nasıl oraya ulaştıracağın konusuna takıldım hediyenin ne olduğundan çok :)

Hocam bu konu nereye çeksen gider :) Hoş bir parfüm alabilirsin , ya da manevi değeri olan bir şey ama bunu bıze sorman enteresan sonucda kac kısı rusyadan sevgılı yapıp ona hedıye gonderıyor ki kendin özgün bir şeyler dusunmen geregıyle umarım kırıcı bır yorum olmamıstır kusura bakma ıyı gunler

Hocam bu hafta içi gidiyorum rusyaya orada gerekli incelemeleri yapar rus kadınnları nelerden hoşlanır öğrenir sana yazarım :king:

turkiye tanitim kitapcigi al onunla gitmek istedigin yerleri isaretle bu yerlerde yanimda sen olmalisin diye not tut bide ona guzel bi fular al. hem de buraya davet etmis olursun ...

balkan ülkeleri, ukrayna, rusya'da bayan arkadaşı olanlara hizmet veren, kapıda hediye verirken foto-video bile çeken siteler var)) parfüm ve yanına gül demeti en mâkbul geçenidir ;)

edit: bu sitelerden direk alışveriş yapılıyor ve gümrük, kargo vs derdin olmuyor...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar