Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
güzel..katılım var ve gün belli. şimdi ayrıntılara doğru ilerliyelim.
benim teklifim sahil bandında bir noktada buluşalım, kahvaltı(veya yemek-buluşma saatine göre) veya çay-kahve eşliğinde tanışalım sohbet edelim.
herkese de uyarsa kısa bi gezinti yapalım(örn:rumeli feneri olabilir mesela) ben avrupa tarafındayım ama anadolu tarafında buluşalım derseniz o da olur
Selam beyler kle 500u satip ufak cc de bi supermoto almayi istiyorum.drz400 km gostergelerinin bozulmasi disinda hakkinda sikayet duymadim ama biraz butcenin ustunde.yamahanin 125ligi de cok ufak.
Onun disinda 500 nin altinda secenek pek yok sanirsam.geriye de cross motoru customize etmek kaliyo.o da taze model olsun deyince aklima kawa saki klx 250 geliyo ki onunda fiyati drz 400le ayni klx 250ye SM masrafi yapcaama hazir SM drz400 almak daha matikli gibi geliyo.benim icin biraz karisik bi mevzu.sizler neler tavsiye edersiniz?piyasada fabrika cikisi 125lik ve 400 civari cclerde SMlar varken birde 200-250 likler olsaymis iyi olmaz miydi?