2-4 Kasım Haftasonu Akbük Kaçamağımız

Herkese merhaba,

Boş vaktimizi fırsat bilip, arkadaşlar ile bizim yazlığa, Akbük (Milas tarafına) doğru ufak bir yolculuk yaptık :). Her zaman olduğu gibi, yine eğlenceli bir etkinlik oldu bizler için. Rotamız İzmir, Üçkuyular’dan başlayarak, Milas’a bağlı Kazıklı koyuna kadar devam etti. Tekerleklerimiz akşam 7 gibi dönmüş, akşam 10 gibi sonlandırılmıştır.
Yaklaşık olarak 180 kilometre olan yazlığımıza, son 100 km. de yakalandığımız yağmur ile sonlandırdık :). Lafı fazla uzatmayarak, resimler eşliğin de etkinliğimizi paylaşmak istiyoruz :).

f1mvs3.png

Buluşma yeri olan evim’den sonra, Shell benzin istasyonuna giderek hem yakıt alıyor, hem de lastik havalarımızı kontrol ediyoruz.

2yxlxt3.jpg

2qa21ch.jpg

2mxhd7p.jpg

1ea1bt.jpg

nye9vp.jpg

1sgthy.jpg

Tüm kontrollerden sonra koyulduk yola. Yağmur Aydın taraflarına doğru daha önceden düşmüş. Aslında İzmir’den otoyola girmeden almıştık biz sinyali :). Çünkü yola ilk çıktığımız sıralar da Bornova taraflarına yağmur düşmeye başlamıştı (aramıza Bornova’dan katılanlar var). Aydın otobanında ki Shell istasyonunu bilen bilir. Orada ihtiyaç molası vermek adına duruyoruz. O vakte kadar sadece ıslak zemin ile karşılaşmıştık.

j97fx0.jpg

9krnfa.jpg

30k7r6v.jpg

Yağmur esintisiyle, açıkçası biraz üşüdük. Mola sırasında çaylarımızı yudumlayarak, içimizi ısıtıyoruz.

5nvmv6.jpg

Bu fotoğrafta grenajlı motosiklet ile grenajsız motosiklet sürücüleri sanırım çok iyi bir şekilde anlaşılıyor. :cherry:

21d4u3s.jpg

Çaylardan sonra tekrar motosikletlerimize yöneliyoruz. Hareket ettiğimiz de, tünelden sonra yağmur bizi bekliyordu. :cyclopsan

4lxrq.jpg

Yağmurdan dolayı yavaş süren yolculuğumuz yüzünden, Akbük’e 9.30 civarları varıyoruz. Daha 10 km. mesafemiz var. Fakat o mesafeyi gitmeden evvel, alış-veriş yapmak için mola veriyoruz. :)

ok6ce9.jpg

e6669y.jpg

2hxylw6.jpg

24oq9ar.jpg

33c5bad.jpg

Alış-verişten 15 dk. sonra sağ, salim yazlığımıza varıyoruz. :cat:

1jmgpd.jpg

Aç olarak çıktığımız bu yolculukta, kardeşlerimin karınlarını doyurmak adına kendimi hemen mutfağa atıyorum. Tabii diğer herkes de bir işin ucundan tutuyor. :)

2rwtgqw.jpg

e0pppz.jpg

Etleri bir güzel tabağa dizdikten sonra tekrar mutfağa geçiyor ve makarna yapıyorum. O sıra goko sağ olsun, soğanları mangala yerleştirmiş. :wiinkk:

nqqm4z.jpg

nmf02a.jpg

Makarnayı karıştırmak adına Ahmet’i çağırıyor ve mangala el atıyorum. Gördüğünüz gibi, her şeye yetmeye çalışıyoruz. :cherry:

2086u6x.jpg

347wgwo.jpg

Açlığa yenilmeye başlayan Murat, şuurunu kaybetmeye başladı. Ama Soner abisi kimseyi geride bırakmaz. :salut:

2czvclu.jpg

34rgbde.jpg

Açlıktan gözü dönen Murat, etleri beklemeden başlıyor soğanlara saldırmaya. Dayan mıro diyerek, alıyorum çatalı elinden. Ve diğer pişirdiklerimi ekliyorum. :cherry:

10cm2rb.jpg

1zd3o1s.jpg

Etleri koymadan önce, haşlanan makarnanın yanında buluyorum kendimi. Güzel bir salçalı makarna yaptıktan sonra, etleri yerleştiriyorum mangalımıza. :cat:

2h72vcn.jpg

wix447.jpg

Akşam yemek sırasın da, daha fazla resim çekmiyoruz ve karnımızı bir güzel doyuruyoruz. O sıra Apo motosikletlerimizin oturuş pozisyonlarına bakıyor. :)

14j3i11.jpg

311qez9.jpg

Akbük’e vardığımız da yağmur yoktu. Fakat evimizden yağmurun tekrar bize geleceğini görebiliyorduk. Motosikletlerimizi yağmur altında bırakmamak adına tahta buluyor ve pergulenin altına çekiyoruz. :silent:

6fd2xh.jpg

2d0xpoo.jpg

Gece yağmurla karşılaşmamış olsak da, bulutlar bize selam verip geçiyorlar. İlk akşamımızı böyle noktalıyoruz. :cat:

2i1nnk4.jpg

Ertesi sabah kahvaltı için tekrar masaya oturuyoruz.

a9lafq.jpg

Kardeşlerime gözleme yaparken fotoğraflıyorlar beni. Ardından başlıyoruz kahvaltıya. :p

2mxesy1.jpg

a59s07.jpg

Kahvaltılar yapıldıktan sonra, yağmur yüzünden pislenen motosikletlerimizi temizlemek üzere girişimde bulunuyoruz. :mrgreen:

10o1t14.jpg

İpone’nun zincir temizleme spreyi, gerçekten bir harika. Şiddetle tavsiye edilir. http://www.gungormotor.com/index.php?do=catalog/product&pid=1091

w98qdy.jpg

dyaah.jpg

35k76va.jpg

mm4uo4.jpg

m8n1u0.jpg

Apo sabırla hortum sırasının ona gelmesini bekliyor. :cherry:

r10b9f.jpg

jl3ynq.jpg

Apo sonunda alıyor hortumu eline. :mrgreen::mrgreen:

2ypd9c8.jpg

108bnzq.jpg

Ahmet’te bir güzel temizliyor motoru.:)

2m5fl7p.jpg

Motosikletlerimizin temizliği en sonunda bitiyor. :cat:

11lloqc.jpg

or6nmo.jpg

Temizlik sonrası gururla poz vermeyi unutmuyorlar. :thumleft:

33046tu.jpg

mwuv01.jpg

Artistik fotolar da yok değil :p. :flower:

2mmcugk.jpg

fk39lk.jpg

2encp39.jpg

Kedicik motorunu bularak bize poz veriyor.

30adzx1.jpg

160bo04.jpg

2wnz4me.jpg

Motosikletlerimizi yıkadıktan sonra biraz daha fotoğraf çekmek adına denize iniyoruz. :)

2drtoyb.jpg

25tb8dd.jpg

345zbf7.jpg

2e5qpts.jpg

2jajnsp.jpg

5agcl.jpg

Motosikletler ile aşağı inerken olta takımlarını hazırlamıştık. Balıkları yoklamak adına biraz avlanmak istedik. :p

dvj1mp.jpg

9tmwxg.jpg

ab1b1w.jpg

bhyqh3.jpg

betzs4.jpg

n5n768.jpg

n5n768.jpg

2u5e0yq.jpg

n802u.jpg

Artık yeter diyerek geri dönüyoruz. Balık var fakat tutmaya vaktimiz yok maalesef. Balık tutmamış olsak da, menümüz de ızgara levrek var. Öncesin de ızgarayı yakıyoruz. :cat:

2mq7x4n.jpg

10fx5at.jpg

Herkes yine bir işin içinden tutuyor. Mangal kıvama gelirken ben patates kızartıyorum. Diğer arkadaşlar hem salata yapıyor, hem de sofrayı kuruyorlar. :)

6itj4x.jpg

Apomuz da yemekler yapılırken aldığımız kestaneleri çizme işine soyuluyor. :)

1536txs.jpg

s6lhlc.jpg

Murat gözlerden kayıp. Nerede bu çocuk, yoksa kaytarıyor mu derken, en önemli işi yaptını gördüm; Mangallı yellemek :p. :p

30lgkrl.jpg

Her şey hazır. Sıra geliyor balıkları mangala atmaya. :cat:

5o57vd.jpg

Balıklarımızı afiyetle yiyoruz. :cat:

2m7eumq.jpg

9050lx.jpg

Yemek sonrası kestanelerimizi de diziyoruz mangala. Bakın orada ne yazıyor? Siz zahmet etmeyin, ben söyleyeyim: MT :p. :p

dxl4p.jpg

Herkese saygılar.

DEVAMI GELECEK…

Haftasonu daha iyi değerlendirelemezmiş, iyi gezi olmuş. Tekeriniz hep düz bassın inşallah :)

10 numara 9 yıldız bir kaçamaktı. çok süper eğlendik :) herkese teşekkürler :cat:

vallaha mükemmelsiniz arkadaşlar,çok güzel bir arkadaşlığınız var...umarım bu arkadaşlığınız hiç bitmez hep bu şekilde devam eder...resimlere bakarken çok imrendim

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Güzel eğlenmişsiniz... Mangallar süper olmuş...
Didim zaten harika...

Elinize sağlık.. :cat:

motorlarınıza saglık 10numara bir hafta sonu imrendim resmen hayırlı sürüşler geziler :)

İyi dilekte bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim...

DEVAM EDİYORUZ…

Çevresel fotoğraflar az olmuş. İlk baş onlardan başlayalım.

Gittiğimiz kazıklı koyu, gerçekten sessizliği sevenler için çok güzel bir yer. Huzuru seven herkes, gerçekten burada kalırken çok büyük zevk alır. O kişilerden biri de benim. Resimler size zaten gerekli ipucunu verecektir. :cat:

4in2wp.jpg

mltvly.jpg

2qnbi9v.jpg

209sl69.jpg

2lmou90.jpg

2wghfll.jpg

25rftww.jpg

Sitemiz aşağısın da bulunan bu kral mezarlığı günümüz de ahır olarak kullanılsa da, etrafında ki antik taşlar hala duruyor.

20kdisg.jpg

24q21xi.jpg

Çok uzun bir zaman olmasa da, Milas’ta antika kaçakçılığı bir ara haber kanalların da konu olmuştu. Burası, o haberle bağlantılı yerlerden biri olmakla beraber, yer altı tüneli bulunmaktadır. Jandarma o sıra operasyonlar düzenlemişti. :cyclopsan

2qkngyg.jpg

Kral mezarlığının oradan bizim sitenin görünüşü.

119mp6q.jpg

Kral mezarlığından ileri gittiğiniz de, tatlı suyla deniz suyunun birleştiği bir alana denk geleceksiniz. Bu alan da şu anda büyük bir proje yapılıyor. Adı port kazıklı. Projenin detayı şu şekil de: :)

Toplam 330 Birim konut.
560 yataklı otel (market, mağazalar, ofisler).
265 adet tekne yanaşma parkı.
65,679 m2 toplam inşaat alanı.
45,860 m2 konut.
19,819 m2 otel.

[yt]yeUuhM341R4[/yt]

52jthy.jpg

219yno1.jpg

e991qr.jpg

Gerekli bilgileri aktardıktan sonra, diğer fotoğraflardan devam ediyoruz. :cat:

2s9262b.jpg

1fhhye.jpg

Yola çıkmadan önce ki kahvaltımız. Daha sonra yola çıkmak üzere hazırlıklara başlayacağız. :)

23t2xxh.jpg

2zsqzxj.jpg

Karınlar doydu. Eşyalar hazırlandı. Sıra motosikletlerimizi hazırlamakta. :cat:

nqd07p.jpg

Verin bakayım abinize bir poz.

2l945sn.jpg

Dönüşte tekrar otoyol da ki Shell istasyonun da ihtiyaç molası için duruyoruz.

2ag9j74.jpg

2zno21g.jpg

Hep biz mi çekeceğiz. Bir foto da onlar çeksin beni :p.

16ke6vs.jpg

Gişelerden çıktığımız da vedalaşmak adına 5 dk. mola veriyoruz. :)

2gtu91z.jpg

e6xann.jpg

Bir hafta sonunu böylelikle bitirmiş olduk. Konumuza bakıp beğenilerini sunan dostlara teşekkür ederim. Umarım sizlerle de tanışır, çok güzel etkinliklere imza atarız. :cat:

Saygı ve sevgilerimle. :rendeer:

süper bir hafta sonu olmuş :cat:işte motorculuk bu güzel bir grup,gidilecek güzel bir yer ve eylence gırla :flower:
ss hoyusung lara da içim gitti doğrusu nekadar yakışıklı motorlar öyle :bounce:maşallah
hemen hemen her fotoda keşke ben de orda olsaydım dedim güzel eylenmişsiniz sizin için yaz devam ediyor ...güneşiniz eksik olmasın tekerniz düz bassın devamını bekleriz

Pek eğlenceli olmuşa benziyor :cat: darısı hepimizin başına

Bu arada kaldığınız yer de yeşili, mavisi ve tarihi dokusuyla tek kelime ile mükemmel. Umarım oralar imara kapatıdır ya da tez zamanda kapatılır.

paylaşımın için teşekkür ederim soner...nice km'lere....yazlığınızda çok güzel bir yerdeymiş...güle güle oturun diyelim darısı başıma...
sağlıcakla kalın...

Süper bi etkinlik olmuş fotoların hepsi iyi olmakla beraber bazıları ise adeta sanatsal denecek kadar güzel:cat:
eee sizler ermişsiniz muradınıza bizlerse çıkalım kerevetimize :p
darısı başımıza :cat:

ya hocam resimler gerçekten harika hyosung ile bumoto yı kıyaslarsanız + ve - leri belirtirseniz çok sevinirim

Gerçekten çok hoş ve eğlenceli bir gezi olmuş. Darısı bizim başımıza :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar