Suzuki Suzuki Inazuma Gw 250/ Inazuma F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Kırmızı motoru kızlar kullanırmış öle diyolar yoksa kıskanıyorlar mı anlamadım:thumright
Koray geçen sene de 15 gün sonra deyip durdular 20 tane 15 gün geçti durum ortada. Umarım bu dedikleri 15 gün son 15 gündür :pl:

inşallah bu ay sonuna kadar altınıza alırsınız motorları.. üstelik kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun...

Kırmızı motoru kızlar kullanırmış öle diyolar yoksa kıskanıyorlar mı anlamadım:thumright
Koray geçen sene de 15 gün sonra deyip durdular 20 tane 15 gün geçti durum ortada. Umarım bu dedikleri 15 gün son 15 gündür :pl:

doğrudur abi, ben motorumu kız gibi kullanır incitmem.. sattığım fz6 fazer 67,000 kmde idi.. alan adam inanmadı..
kırmızı olsun 10 fazla olsun diye boşa demiyorlar.. bundan sonra en sevdiğim renk kirmizu :p
motorun gelmesi inş. kış bitince olur.. şubat sonu mart başı gibi.. yoksa şimdilerde gelirse yatar mecburen..

doğrudur abi, ben motorumu kız gibi kullanır incitmem.. sattığım fz6 fazer 67,000 kmde idi.. alan adam inanmadı..
kırmızı olsun 10 fazla olsun diye boşa demiyorlar.. bundan sonra en sevdiğim renk kirmizu :p
motorun gelmesi inş. kış bitince olur.. şubat sonu mart başı gibi.. yoksa şimdilerde gelirse yatar mecburen..

elimde olsunda yatsın be paşa... bu arada demekki tatlı su motorcususun...

F54

abi motorda en sevdiğim renk kırmızı siyah beyaz mavi sarı yeşil :queen:
hem kırmızı gibi renk mi var abi.
ama bazı insanlar kırmızının uğursuz bi renk olduğunu söylerler ama siz içinizi karatmayın:cat:
ben motorumu kırmızı ybr almak için sattım ama kısmet değilmiş o yüzden siyah ta aldığıma pişman değilim bi cila çektin mi cillop gibi oluyor:cat:
motor olsunda rengi fark etmez siz kırmızı motorları alın eğer rengini beğenmezseniz ben sizden alırım abi her 10000 km için %10 keserim :pl:

inşallah bu ay sonuna kadar altınıza alırsınız motorları.. üstelik kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun...

helal sana ramo... motorcunun derdinden motorcu anlarmış... bak sedata bişeyden anlamıyor.. tek silindirli motörü var onuda altından alcam, yumuşağın :queen:

sedat silindirin kadar konuş kanka :pl:

---------- Post added at 15:40 ---------- Previous post was at 15:38 ----------

abi motorda en sevdiğim renk kırmızı siyah beyaz mavi sarı yeşil :queen:
hem kırmızı gibi renk mi var abi.
ama bazı insanlar kırmızının uğursuz bi renk olduğunu söylerler ama siz içinizi karatmayın:cat:
ben motorumu kırmızı ybr almak için sattım ama kısmet değilmiş o yüzden siyah ta aldığıma pişman değilim bi cila çektin mi cillop gibi oluyor:cat:
motor olsunda rengi fark etmez siz kırmızı motorları alın eğer rengini beğenmezseniz ben sizden alırım abi her 10000 km için %10 keserim :pl:

kanka boş mezar var yatacan mı ?:queen:
motorda siyah renge bakmak çok zor, hele benim gibi kırıksan :pr:
ahhh şu titizliğim başa hep ama hep bela :salut:

---------- Post added at 15:43 ---------- Previous post was at 15:40 ----------

elimde olsunda yatsın be paşa... bu arada demekki tatlı su motorcususun...

tatlı su motorcusu değilim kanka, bana hava koşulları önemli değil.. motorun rüzgarda ,fırtınada yıkılacağından tırsıyorum.. malum iş yeri uzak, hava muhalefetine bakıp
hadi çekeyim deme derdin olmuyor.. bu bakımdan yani.. bu melet 182 kg. belkide yıkılmaz :)

inazuma 250 cc sınıfında (ss ve ya naked tüm modeller dahil)hangi makinalardan hızlı gider. hangilerinden yavaş gider.

inazuma 250 cc sınıfında 0-100 hızlanması hangi makinalardan hızlı hangilerinden yavaştır.

inazuma 250 cc sınıfında sabait hızda 100 km mesafede yakıtığı benzin sıralamasında kaçıncı olur.

inazuma 250 cc sınıfında hp sıralaması yapsak kaçıncı olur.

son olarakta kalite sıralaması yapalım..anket gibi bişey oldu.

benim sıralamam
hız 1-ninja 2-huyosung 3-cbr 4-sym wolf 5-inazuma
kalkış 1-cbr 2-ninja 3-huyosung 4-syms volf 5-inazuma
yakıt 1-cbr 2-sym wolf 3-inazuma 4-huyosung 5-ninja
güç hp 1-ninja 33hp 2-huyosung 29hp 3-cbr 26hp 4-sym wolf 26hp 5-inazuma 24hp
kalite 1-ninja 2-inazuma 3-sym wolf 4-cbr 5-huyosung

bu benim sıralamam kişiden kişiye değişebilir.

Tahminimce Hani Suzuki bu motoru Hız ve Güçden ziyade Uzun ömürlü Çift silnidir ama tek silindir kadar yakan bir motor Olması için tasarlamış Yoksa Suzuki 250cc ye hemde çift silinidire 20 hp sığıdırmazmı sığdırırŞekli şemalıde SS gibi bişey yapar Al sana hızlı güçlü SS der fiyatıda yükseltir ama Bunun Kullanım amaçı farklı bence
Yani bu motoru SS ile kıyaslamanız çok çok yanlış olmuş
Ben bu motoru Cbf150 Ybr125 gib bişey olacağını düşünüyorum ama 250cc olarakHerkez alıp sorunsuztitreşimsiz uzun yıllar binecek

inazuma 250 cc sınıfında (ss ve ya naked tüm modeller dahil)hangi makinalardan hızlı gider. hangilerinden yavaş gider.

inazuma 250 cc sınıfında 0-100 hızlanması hangi makinalardan hızlı hangilerinden yavaştır.

inazuma 250 cc sınıfında sabait hızda 100 km mesafede yakıtığı benzin sıralamasında kaçıncı olur.

inazuma 250 cc sınıfında hp sıralaması yapsak kaçıncı olur.

son olarakta kalite sıralaması yapalım..anket gibi bişey oldu.

benim sıralamam
hız 1-ninja 2-huyosung 3-cbr 4-sym wolf 5-inazuma
kalkış 1-cbr 2-ninja 3-huyosung 4-syms volf 5-inazuma
yakıt 1-cbr 2-sym wolf 3-inazuma 4-huyosung 5-ninja
güç hp 1-ninja 33hp 2-huyosung 29hp 3-cbr 26hp 4-sym wolf 26hp 5-inazuma 24hp
kalite 1-ninja 2-inazuma 3-sym wolf 4-cbr 5-huyosung

bu benim sıralamam kişiden kişiye değişebilir.

Atilla dur bi motor gelsin, millet yakıt oranlarını falan yazsın ondan sonra sıralamaya koy yahu..
liistedeki tüm motorlar yollarda cirit atıyo.. inazuma daha asfalta inmedi.. ölünün arkasından konuşmak günahtır :queen:

bu benim sıralamam zaten. diğer markaları sıraladım performanslarına göre. suzukide tahminime göre olması gerenken yerde. bu arada inazuma geldi. otoshow da dün üzerine bile çıktım. çok kalite ve çok iri makina.

alıp deneyenlerin yorumlarını bekliyoruz artık. acaba diğer markalar inazuma gelince indirim yaparmı. zira inazuma baya bi müşteri kapacak ellerinden.

Bügün gördüm kendilerini çok güzel motor yahu gücünü mücünü bilmiyoruz tabi yollara inmedi ama şekil itibari ile çok hoşuma gitti. Cbf 150 den sonra alacağım motor budur :cat:

Ben bu gün Tüyab auotoshowa gittim orada yakından inceleyip foto çekme fırsatım oldu...
Estetikten,doygunluktan yoksun geldi bana...bildiğin cbf-150 nin gelişmiş versiyonu yada cbf 250 gibi birşey..Nakedmi kommutermi karar veremedim,2 sinin sentezi olmuş gibiydi. Üzerine oturdum altımda kayboldu aynı cbf 150 de oturuyormuş gibi hissettim .ön far tasarımı çok itici boru gibi öne uzuyor,ön çamurluk jantı nerdeyse tamamen öne doğru kapatmıştı ,motorda görüntüye önem verenler bu motorda hayal kırıklığı yaşayabilirler,....sele gidon arası mesafe iyiydi ama bu sayede trafikte kıvrak manevralar yapılabilir.
kalitesine bir şey diyemem,suzuki neticede.

250 cc de Karar veremeyip inazumayı bekleyenlerin çoğu,İnazumayı canlı görüp beğenmeyeceklerdir...Ttahminmce bunların çoğu sym wolf 250 ye yönelebilir.buda benim fikrim...

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:42 ----------

fmt9x.jpg
[/url][/IMG]
fmtph.jpg
[/url][/IMG]

aynen bende gidip gördüm ybr250 gibi bişey. öyle kasvetli bişey değil.tek artısı markası.. sym banada hala daha sexi geliyor..

bu motosiklet commuterdir. kimse bunu naked diye aldım demesin:) egsozları çok güzel olmuş ama aynı şeyi far ve çamurluk için söyleyemeyeceğim. arkadaşın da dediği gibi cbf 150 ye rakip olarak gelmiş:p valla iyiki sym almışım diyorum sadece şekil açısından diyorum motoruna ve malzeme kalitesine lafım yok. bekleyip göreceğiz.

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
17.000 km. CBF150 kullandım, bu aleti kalite cüsse ve karizma yönünden CBF150 ile kıyaslamak biraz komik olur.

ya hala bu forum ortamlarını çözemedim biri iyi desin herkes bi anda valla helal olsun suzukiye mükemmel yapmışlar falandır filandır daha görmeden iyiyi yapıştırırlar
biri kötü desin bok üstüne bok atılır yine hiç bir şey görmeden bok atılmaya devam edilir ne çok biliyoruz her şeyi ya sanki üretiminde çalıştıkta bok atmak veya aşırı derecede övmek bize kaldı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar