Bu yakıt ölçümünü serdar abi dese gam yememde sen ne biliyon ybr nin ne yaktığını aga :queen:ömründe ybr 250 mi gördün :cherry: geçen düzceye giderken ölçüm yaptım 11.8 krş hesapladım yarın tekrar gidicem bakalım bi daha..hız 90-100 genelde 100-100bu fuardaki motor (görücüye çıkan) aksesuarlı.. ön siperlik orjinal fabrikasyon değil sanırım.. jantlardaki şerit orj. yok, orta sehpa orj. yok, çanta orj. yok..
camı dert etmeye değmez .. er 6 n e takılan givi ön cam tarzı bi cam gelirse daha iyi olur..
---------- Post added at 18:53 ---------- Previous post was at 18:50 ----------
eline yüreğine sağlık ,güzel kareler teşekkür ederim (kendi adıma)
---------- Post added at 19:02 ---------- Previous post was at 18:53 ----------
cbr biraz daha devirli kullanıldığı için ilk etapta yakıt çok yakarmış gibi görünsede, teknik olarak çift silindir daha fazla yakar..
ama bu motora sahip olan kişilerin cbr gibi kullanacağını sanmıyorum.. Ara sıra yüksek devirlere çıkılması sorun değil. Ama genel anlamda uzun yolda 90-100 km gibi
hızlara sabitlenirse yakıt olayı çok sorun olmayacaktır.. ybr 250 13-14 krş yakıyor. buda 15-16 da gezerse sıkıntı olmaz.. Ama bunlar tahmini rakamlar..
Motoru alınca rodaj dönemi için Ankara yapacağım .. rodajdan itibaren yakıt durumunu aktaracağım