TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

herkese iyi akşamlar. motorlarımızın lastik hava basıncı ön arka kaç olacak bilgisi olan var mı.? izmirli arkadaşlar hafta sonu küçük çapta gezi düşünüyorsanız katılabilirim

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:09 ----------

siteyi gezerken buldum 178 sayfa. ön 28 arka 30 olacakmış.

herkese iyi akşamlar. motorlarımızın lastik hava basıncı ön arka kaç olacak bilgisi olan var mı.? izmirli arkadaşlar hafta sonu küçük çapta gezi düşünüyorsanız katılabilirim

valla bundan haftalar haftalaaaar önce yapıcaktık bi (gezi olamasada) görüşme ama yalan olduydu - sonrasında nasip olmadı gerçekleştirmek. benim ekonomi bozuk olmasa bi karıştıracam ama ekonomi elvermiyo şu an. :D artık yaza bi buluşma ayarlarız . şaka bi yana ben uzağım biraz yoksa bi akşam bile toplansak gelirdim.

herkese merhabalar tvs apache almayı düşünüyorum ikinci el alıcam motorda dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir ve titreşimi cok rahatsız ediyor mu ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.

sbr

iğne ayarı bende yaptırdım ani gaz yemiyodu biraz iyi oldu ama tekleme yine var, dip gaz giderken tahmini 1saniye kesik oluyo bence ateşleme ve beyin gibi

bende dipgazda hiç sıkıntı yoktu..sabit gazda hafif hafif tekliyodu..o ayarları yapınca geçti..hızını düşürcek kadar tekliyorsa başka bir sıkıntı olabilir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:06 ----------

herkese merhabalar tvs apache almayı düşünüyorum ikinci el alıcam motorda dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir ve titreşimi cok rahatsız ediyor mu ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.

eski apache mi alacaksın RTR mi?? titreşim olayı sana kalmış, apache sahibi olanlar titremiyor diyor, başka bir motordan inip apache ye binenler titriyor diyor:queen:

bende dipgazda hiç sıkıntı yoktu..sabit gazda hafif hafif tekliyodu..o ayarları yapınca geçti..hızını düşürcek kadar tekliyorsa başka bir sıkıntı olabilir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:06 ----------

eski apache mi alacaksın RTR mi?? titreşim olayı sana kalmış, apache sahibi olanlar titremiyor diyor, başka bir motordan inip apache ye binenler titriyor diyor:queen:
hız düşürme yok dediğim gibi çok kısa bir kesinti oluyor, başka motor beyinleri deneyebilsem iyi olacak

valla bundan haftalar haftalaaaar önce yapıcaktık bi (gezi olamasada) görüşme ama yalan olduydu - sonrasında nasip olmadı gerçekleştirmek. benim ekonomi bozuk olmasa bi karıştıracam ama ekonomi elvermiyo şu an. :D artık yaza bi buluşma ayarlarız . şaka bi yana ben uzağım biraz yoksa bi akşam bile toplansak gelirdim.

hayırlısı üstadım başka zaman artık :)

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Apache topigine gezi , efendime syliym oturp toplanip bi cay icelim fln de , ortada kimse kalmiyo :D adamlar 29 ekimdeki kortejde yuzlerce motorla organizasyn yapmisti cbr 250 , ninja , ne biliyim bmw gs ciler , tr riders fln .. Bizde ki durum tirt .. Uzulmuo degl insan valla ..

beyler aynı tekleme sorunu bende de var ama motorum ybr nasıl çözebiliriz benim ustada başka motorun beynini denicez dedi bakalım

bende tekleyince hız düşüyor yokuşta adam gibi bir bakıma sokmak şart karbüratörü değiştirsek düzelirmi acaba şöyle 250 cclik bir motorun karbüratörünü mü taksak

beyler aynı tekleme sorunu bende de var ama motorum ybr nasıl çözebiliriz benim ustada başka motorun beynini denicez dedi bakalım
beyinde önemli, gelişmeleri aktarırsan sevinirim merakla beklicem :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:07 ----------

bende tekleyince hız düşüyor yokuşta adam gibi bir bakıma sokmak şart karbüratörü değiştirsek düzelirmi acaba şöyle 250 cclik bir motorun karbüratörünü mü taksak
karbüratör değiştirmeyi bende çok düşündüm hatta sitelere baktım fiyat falan ama beyin kaynaklı kesin

yaptırınca mesaj atarım ama biraz uzun sürecek gibi gözüküyo

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:09 ----------

ybr mi apache mi baya düşündüm ybr aldım ama pişman oldum yakıtı güzel ama cbf olsun tvs olsun 125 cc olduğu için yavaş kalıyor arkalarından bakıyorum sadece virajlarda geçebiliyorum :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar