sesi kısabilirsin abi performans egsozda daha önce yaptım çünkü orjnal gibi olmaz ama ona yakın olur hava tahliyerside engellenmez çünkü orjinallerde 3 4 odaçık oluyor gaz dolaşarak gidiyor 2004 2.0 wrx sti imprezada yaptım bunları çünkü egsoz sistemi aynı sonuçta ama bu işler öyle sanayideki ustaların aklıyla(hala daha egsozdan ceza mı yenir diyen ustalar var) olcak şeyler değil debi metreyle ölçüm yapmak yada sayısal olarak ölçmek lazım dediğiniz gibi sesi kısayım dertken performansıda kısılır yanlış anlamıyorsunuzdur umarım beni maksat bilgilerimizi paylaşıp doğru yolu bulmakIsin ozu fabrikasyon gurultu normlarina uyan egzos takili motor ile acik egzoslu motor performansi arasinda fark vardir, performans egzos demek yanma odasindan cikan havanin hizli bir sekilde tahliyesidir buda dogal olarak gurultuye sebep olur, bu sesi kismak istersen havanin direk tahliyesini engellemen gerekir buda performansini olumsuz etkiler.tabi acik egzosa uygun bir remap yaparsan 5hp alicagin yerde 15hp alirsin.
Pazar pazarı girişinde ışıklar motor var orada bulabilirsin en kolay yoldan.iyi akşamlar arkadaşlar ls2 kasklarını bulabileceğim bayi arıyorum bursada internette baktım motomaxın bayi var çekirgede ordada ls2 yokmuş diyorlar
iyi akşamlar arkadaşlar ls2 kasklarını bulabileceğim bayi arıyorum bursada internette baktım motomaxın bayi var çekirgede ordada ls2 yokmuş diyorlar
İnönü caddesinden aşşağı inişte adliye yoluna girince 50 mt sonra sym bayisi var. Orada en kapsamlı kask ve mont'u bulabilirsin.iyi akşamlar arkadaşlar ls2 kasklarını bulabileceğim bayi arıyorum bursada internette baktım motomaxın bayi var çekirgede ordada ls2 yokmuş diyorlar
oto fuarından bahsetmıstın.nerde olacak bursada yerı nerde pazar hava ıyı olursa hazır ızınde varken kbey sarmaz belkıİnönü caddesinden aşşağı inişte adliye yoluna girince 50 mt sonra sym bayisi var. Orada en kapsamlı kask ve mont'u bulabilirsin.
Bursa'da değil. İST. Beylikdüzü TÜYAP Fuar alanında.oto fuarından bahsetmıstın.nerde olacak bursada yerı nerde pazar hava ıyı olursa hazır ızınde varken kbey sarmaz belkı
kapalı,kulturlu ve efendı artı kkendı grubumuz???ben bunu anlamadım.kasıt aramıyorum ama anlayamadım dıyelım.askerı dısıplınden kasıt nedır.nobet falan ne iş.13-14 sene once degılmıydı tum bunlar?ben sımdı bu yazılanları ustume alındım halbukı uyumsuzda bısey yptıgıma ınanmıyorum.yada kasım ayı geldıde benmı cok alınganım.dekoder cozemıyomu.uykudan uyanmamnında etkısı olurmu.vs vs vs vs .hocam ac bu konuyu kısaca ben anlamadım.