lastikleri için bir çözüm yolu yokmu peki1 aydir kullaniyorum tam tork canavari benimki daha rodajda oldugu icin fazla yakiyor olmasina rahmen toplamda 60 tl lik aldigim benzin ile 440 km filan gitti, tek kotu bir yani var diyebikirim lastikleri kayiyor. Titresim yok tavsiye ederim kesinlikle ;-)
Abiler bu motorun driftten daha iyi olduğu yönü varmıdır ? Merak ettim bu kadar övüyosunuz .
Abi yakın biyerde olsan buluşalım dicem adanasın ben izmirdeSen ordan bak bi drift tanıdıktan sür
Bende mr bakayım burdan
![]()
Mr tutmadı izmirde ya bakalım bulurum belki..Bu arada benim drift çok yavaş 100 göremiyorum 41 kmde herkes rodajda daha ondan diyo ama ben geceleri uyuyamıyorum saplantı yaptım kendime yavaş diye..ölücem sıkıntıdan nerdeyse..
Abi bende 6000 deviri geçmedim ki zorlamadım yani motoru yavaş geldi sadece..![]()
![]()
Yok abi ya olur mu hiç bi bakayım dedim 5. vitesde 6000 devirde 85 di ibre sonra yavaşladım artık..ama 120yi rahat geçiyo drift iki kişi 135 gördük arkadaşın motoruyla hiç bi oynama yok düz yolGayet güzel hızı
ben 135 görmesemde olur ama 120 yapsın rahat yeter
![]()