R&dmotovil.com diye bir site var orda apache için özel 300w stator mevcut ingilizcesi olan biri satışı konusunda görüşebilir. Aynı sitenin Facebook adresinde apachelere takılmış bi-xenon farların fotoları var.
zaten 3 5tane yetkili satıcı var hepsini gez bence bi muhabbet et bakalım kararı sen ver. ama gezemem vaktim yok dersen salgın motor recep amcayı tek geçerimSelam arkadaşlar. İstanbulda en iyi apaci satan bayii neresi.. En iyi den kastım; dürüst, anlayışlı, babacan vs..
Evet Şerit Değiştirme Olayı Var Ama Biliyorsunuz Ki MAKAS'ın Kalbi İstanbul :wiinkk::wiinkk:
Evet Odun Yontmak Yasak Zaten Yontsan Da Bitmez.Dediğim Gibi Pratik Ve Dikkatliysen Sorun Olmaz.
Ben İstanbul'dayken Huzur Buluyorum E-5 Trafiğinde.Ama Aynı Şeyi Küçük Yerleşimlerdeki Sokak Ve Caddeler İçin Söyleyemem.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:03 ----------
Aydın Motor.
Aydın Okumuş-Kadıköy (Fikirtepe)
Bana Göre Dürüst Ve Cana Yakın.
gündüz abi ben kullanamıyorum pek genellikle gece çıkıyorum ondan mı boşalıyor acabayeni bir hat ve far rolesi ile gündüz far açmazsan gece sönmeyecek olan zenon bağlama işini yaparız...
gaz kolu boşluğunu almayı mı soruyorsun onu sanki depo altından yapılıyordu ama tam hatırlayamıyorum bugün servise gittim dedim gazı topuklayınca tekliyor olmaması lazım karb. içinde pislik vardır dediselam herkese
şu gaz kolunda kavrama boşluğunu kısaltmanın bir yolu var mı? serviste mi yaptırmam gerek?
yoksa elle kendim yapabilir miyim?
Gaz kolunun ön tarafındaki ayar civatasını sıkarak boşluğunu alabilirsinselam herkese
şu gaz kolunda kavrama boşluğunu kısaltmanın bir yolu var mı? serviste mi yaptırmam gerek?
yoksa elle kendim yapabilir miyim?
depo altındada ayar kısmı var ben biraz germiştim ama deponun sökülmesi lazım, gaz kolundan yapılıyorsa en güzeli o dur benceaynen hocam onu kastediyordum
teşekkür ettim, hemen deneyeyim
bunun 180liğide 250lik performansı verir bence 150lik böyle olduktan sonrawalla ben 150cc den inip tek silindir 180 cc ye binmem ez az 250cc olacak