TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

canlar yarın kısmetse iş için didim'den istanbul'a gidicem ama kararsızım otobüs-motor arasında :) havalar da bi accaayip yağış vs. en az da 1 hafta 10 gün kalmam gerekecek hangisiyle gelmek mantıklı olur :) zevk için evet motor ama yol-hava durumu yakıt vs. arada kaldım vallahi siz ne dersiniz ?

canlar yarın kısmetse iş için didim'den istanbul'a gidicem ama kararsızım otobüs-motor arasında :) havalar da bi accaayip yağış vs. en az da 1 hafta 10 gün kalmam gerekecek hangisiyle gelmek mantıklı olur :) zevk için evet motor ama yol-hava durumu yakıt vs. arada kaldım vallahi siz ne dersiniz ?
motor iyidir otobüs işi artık çok kötü olmuş önüne gelen on ses televizyonu açıyor ne o kulaklık var uyuyamıyor insan bir türlü motor iyidir bir yağurluk iş tamam kaskın vizorünede yağmur kaydırıcı sık canavar gibi:)

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Beyler bisey soracam .. Bugun arkadasin cbf sine baktm dolastik biraz .. Cocugun motor ön frene basinca diskin oldugu tarafa yani sola dogru cekiyo .. Disk fln yamuk degil balatada iyi .. Neden olabilir sizce .. Amortisorlere baktm duzgun duruyo .. On takimda biraz bosluk var gibi .. Ondan mi acaba ..

bende bu akşam istanbuldan didime geliyoırum bence otobüsle gel kardeş malum havalar kötüledi yinede sen bilin

hiç gelme didim'e bence dün gece galiba gök delindi burda :) gündüzümüz güneşli olsa da gece fenaa :) ama yine en mantıklısı otobüs yolculuğu bu mevsimde heralde bu havalarda :)

bende bu akşam istanbuldan didime geliyoırum bence otobüsle gel kardeş malum havalar kötüledi yinede sen bilin

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:52 ----------

vallah bileti aldım kardeş geliyom
bu akşam 10.30.da yolculuk başlıyo

ramazan abi cbf startörü takma işine ne diyorsun alsam uyar mı 58 tlye satılıyor başka neleri değiştirmek lazım

bende aradım ama bulamadım

Ben Birisinde Gördüm İstanbulda Ama Bulamıyorum.
Ya Özel Yaptırmış Yada Gerçekten Var Biz Bulamıyoruz.
Anlamadım İşin Doğrusu

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:56 ----------

abi ben bursadayım ama motoru yenikapı yada pendiğe getirsem(alet edavat herşeyi) orda halledebilir miyiz istnbulu bilmiyorum birde trafiği korkutuyor:)

Kardeş İstanbul Trafiği Korkutmasın Seni.Eğer Kendine Güveniyorsan SoL'dan Yapıştır Git.
Ama O Kadar Pratik Değilim Dersen Sağ'dan Sakin Sakin Takıl.
(Benim Fikrim) İstanbul Bana Göre Motosikleti Kabullenmiş En İyi İl.:cherry::cat::cat:

Ben Birisinde Gördüm İstanbulda Ama Bulamıyorum.
Ya Özel Yaptırmış Yada Gerçekten Var Biz Bulamıyoruz.
Anlamadım İşin Doğrusu

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:56 ----------

Kardeş İstanbul Trafiği Korkutmasın Seni.Eğer Kendine Güveniyorsan SoL'dan Yapıştır Git.
Ama O Kadar Pratik Değilim Dersen Sağ'dan Sakin Sakin Takıl.
(Benim Fikrim) İstanbul Bana Göre Motosikleti Kabullenmiş En İyi İl.:cherry::cat::cat:
bir ara bende görmüştüm dedim sonra alırım şimdide bulamıyorum
istanbulda sürekli şerit değiştiriyorlar ayar ediyolar adamı 3 kere gittim üçünde de karakolluk oldum odun yontmak yasakmış:queen:

abi ben bursadayım ama motoru yenikapı yada pendiğe getirsem(alet edavat herşeyi) orda halledebilir miyiz istnbulu bilmiyorum birde trafiği korkutuyor:)

benim ev zaten pendikte... kafamda bir kaç düşünce var onları uygulayarak sanırım zenon kapanma olayını kısmen çözerim.. sıkıntı olmaz...

günaydınlar..

Selam arkadaşlar. İstanbulda en iyi apaci satan bayii neresi.. En iyi den kastım; dürüst, anlayışlı, babacan vs..

bir ara bende görmüştüm dedim sonra alırım şimdide bulamıyorum
istanbulda sürekli şerit değiştiriyorlar ayar ediyolar adamı 3 kere gittim üçünde de karakolluk oldum odun yontmak yasakmış:queen:

Evet Şerit Değiştirme Olayı Var Ama Biliyorsunuz Ki MAKAS'ın Kalbi İstanbul :wiinkk::wiinkk:
Evet Odun Yontmak Yasak Zaten Yontsan Da Bitmez.Dediğim Gibi Pratik Ve Dikkatliysen Sorun Olmaz.
Ben İstanbul'dayken Huzur Buluyorum E-5 Trafiğinde.Ama Aynı Şeyi Küçük Yerleşimlerdeki Sokak Ve Caddeler İçin Söyleyemem.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:03 ----------

Selam arkadaşlar. İstanbulda en iyi apaci satan bayii neresi.. En iyi den kastım; dürüst, anlayışlı, babacan vs..

Aydın Motor.

Aydın Okumuş-Kadıköy (Fikirtepe)
Bana Göre Dürüst Ve Cana Yakın.

yeni bir hat ve far rolesi ile gündüz far açmazsan gece sönmeyecek olan zenon bağlama işini yaparız...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar