600RR Akrapovic Bilgilendirme

Öncelikle Geçmiş Cumhuriyet Bayramınız ve Kurban bayramınız kutlu olsun.

2012 600RR akrep egzoz taktim. bildiginiz üzere akrep egzoz düşük devirlerde ses vermeyen bir egzoz, egzozunda rödajınında oldugunu soyledıler.
Kaç binde bu rödaj süresi tamamlanıyor egzozdan en verımlı sesı ne zaman alabilirim bilgili tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

İyi forumlar.

Egzozların seslerine kavuşabilmeleri için biraz kurum bağlamaları gerekiyor açıkçası. Rodaj demeyelim de aslında ilk günden sağlıkla işlevini yerine getiriyor sonuçta. Ama sesin artması ya da amiyane tabirle yerine oturması için belki 1000-2000 belki biraz daha fazla kullanımı gereklidir.

Akrebin düşük devirde ses vermeme gibi bir durumu mu var? Fazerla sokak arasından geçmeye utanıyorum. :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dumanın çıktığı bir boru, alışma süresi gibi birşey yok. Zamanla ses yalıtımı sağlayan malzeme özelliğini yitiriyor, egzoz sesi artıyor haliyle. Zaten performans egzozların hemen hemen hepsi belirli bir km sonra repack gerektiriyor, kullanılan malzemenin özelliğini yitirmesinden dolayı. Bu da örnek bir repack videosu:
https://www.youtube.com/watch?v=DPalKe6nYIk

Ben duyduklarımı paylaştım sagolun cevaplarınız için akrepte yenıyım makına 0 egzoz 0 bıraz km yapmam gerektıgını duydum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar