Tnraksy yas kac.butcen ne.ne amacli kullanicaksin?drift iyi bir baslangicta olabilir iyi bir olum makinasida bu sana bagli.diger motorlara gore daha seridir onerilir ama lastikleri degistirme sartiyla
Bende beyazdan memnunum nolcak şimdibu konuda da bir tartışma cikartalim
![]()
Beyler size drift ile yaptığım manyaklığı anlatmak için sabah olmasını bekleyemedim.Bursa Karacabey de oturuyorum Mustafa Kemal Paşada (komşu ilçe) birsürü arkadaşım var.Günlerden 29 Ekim akşam üzeri hava o kadar güzelki motora binmemek için iki elimin kanda olması lazımİlçemde 1-2 tur attım kesmedi taktım kafaya Kemal Paşaya gidicem 25-30 km civarı bi yol.Taktım kaskımı çıktım yoluma planım gece 11-12 civarı dönmekti.Arkadaşlarla buluştuk eğlendik falan derken saat oldu 12 tam bindim motoruma bi yağmur bastırdı öyle böyle değil bardaktan boşanırcasına yağıyor.Biraz bekliyeyim dedim saat oldu 1 yağmurda en ufak bi yavaşlama yok.Ertesi gün iş var erkenden buradada kalamam dedim yağmurun ortasında topladım cesaretimi atladım motoruma ledlerimi sis farlarımı ne varsa açtım.Baştan aşşa ıslanmayı göze alarak çıktım yola.Ya dandik yolda lastikler jant a kadar gömülüyor suya yada asfaltta fren yapmaya korkutuyor insanı zarla zorla ilçemin girişine kadar geldim ama soğuktan titriyorum yağmur damlaları kurşun gibi vurmaya başladı ellerime eve kalmış 1-2 km bitti bitiyor derken motorum birden istop etti.Yağmurun ortasında kala kaldım yürüsen yürünmez motoru bırakmaya gönlüm elvermiyor ne yapacağımı şaşırdım kaldım telefon montun cebinde ıslanmış açılmıyor yardım çağırma ihtimalim 0.Bileğe kuvvet attım boşa ittirmeye başladım motorumu 100-200m gittim motorun üstünde ıslandığımın 2 katı falan ıslandım üstümdeki elbiseler vücüdumun dayanamayacağı kadar ağar gelemeye başladı nasıl yoruldum anlatamam.Tam kendi kendime başlarım motoruna bırakıp gitsemmi diye düşünürken önüme hafif meyilli bi yol geldi atladım motorun üstüne saldım boşa gitmeye başladı.Biraz hızlandım ulan dedim vurdursam acaba çalışırmı kaybedeceğim bişi kalmadı dedim.Bastım debriyaja attım 2 ye debriyajdan elimi çekmemle motorum çalıştı sevinçten uçuyorum.O anki mutluluğumu tarif edemem hemen kalan yolu teptim motorumu eve soktum kilitledim şöyle bi arkama döndüm baktım Ulan iyiki almışım seni be dedim eve girdim ve bu macerayı hemen sizinle paylaştım artık rahatla uyuyabilirim
![]()
Senin için unutulmaz bi anı olmuş hakkaden zor iş yağmur ve gecede yolda kalmak.İyi aşmışsın.Beyler size drift ile yaptığım manyaklığı anlatmak için sabah olmasını bekleyemedim.Bursa Karacabey de oturuyorum Mustafa Kemal Paşada (komşu ilçe) birsürü arkadaşım var.Günlerden 29 Ekim akşam üzeri hava o kadar güzelki motora binmemek için iki elimin kanda olması lazımİlçemde 1-2 tur attım kesmedi taktım kafaya Kemal Paşaya gidicem 25-30 km civarı bi yol.Taktım kaskımı çıktım yoluma planım gece 11-12 civarı dönmekti.Arkadaşlarla buluştuk eğlendik falan derken saat oldu 12 tam bindim motoruma bi yağmur bastırdı öyle böyle değil bardaktan boşanırcasına yağıyor.Biraz bekliyeyim dedim saat oldu 1 yağmurda en ufak bi yavaşlama yok.Ertesi gün iş var erkenden buradada kalamam dedim yağmurun ortasında topladım cesaretimi atladım motoruma ledlerimi sis farlarımı ne varsa açtım.Baştan aşşa ıslanmayı göze alarak çıktım yola.Ya dandik yolda lastikler jant a kadar gömülüyor suya yada asfaltta fren yapmaya korkutuyor insanı zarla zorla ilçemin girişine kadar geldim ama soğuktan titriyorum yağmur damlaları kurşun gibi vurmaya başladı ellerime eve kalmış 1-2 km bitti bitiyor derken motorum birden istop etti.Yağmurun ortasında kala kaldım yürüsen yürünmez motoru bırakmaya gönlüm elvermiyor ne yapacağımı şaşırdım kaldım telefon montun cebinde ıslanmış açılmıyor yardım çağırma ihtimalim 0.Bileğe kuvvet attım boşa ittirmeye başladım motorumu 100-200m gittim motorun üstünde ıslandığımın 2 katı falan ıslandım üstümdeki elbiseler vücüdumun dayanamayacağı kadar ağar gelemeye başladı nasıl yoruldum anlatamam.Tam kendi kendime başlarım motoruna bırakıp gitsemmi diye düşünürken önüme hafif meyilli bi yol geldi atladım motorun üstüne saldım boşa gitmeye başladı.Biraz hızlandım ulan dedim vurdursam acaba çalışırmı kaybedeceğim bişi kalmadı dedim.Bastım debriyaja attım 2 ye debriyajdan elimi çekmemle motorum çalıştı sevinçten uçuyorum.O anki mutluluğumu tarif edemem hemen kalan yolu teptim motorumu eve soktum kilitledim şöyle bi arkama döndüm baktım Ulan iyiki almışım seni be dedim eve girdim ve bu macerayı hemen sizinle paylaştım artık rahatla uyuyabilirim
![]()
led ne için nereye takacaksın ki ???ya bu arada arkadaşlar motor griya hangi renk gider led olarak karar veremedim sevabına bi el atın![]()
fikret geçmiş olsun mu diyeyim ne diyeyim çıkartamadım
müşür olayı denildiği gibi neyse dikkat et de hasta olma emi...
netten diz örtüsü siparişi verdim her ihtimale karşı yağmurda kalırsam diye
birde motorun onüne ön tekerden gelen suyu engellemek için bir şeyler düşünüyorum kafamda şekillendi
yapınca tek tek resimli paylaşırım