Öncelikle aramıza hoşgeldin Bülent abikardeşlerim doğrumu yaptım bilmiyorum yanlışım varsa affola, önce kendimi tanıtayım adım bülent 50 yaşındayım motorum yok ancak aldığımda turlara katılmayı isterim tabi kabul ederseniz. sizleri uzun süredir okuyorum inanın çok beğeniyorum izin verirseniz logo hakkında haddim olmayarak biriki şey yazayım logo çok güzel ancak üzerinde şehitlerimizin kanını temsil eden al bayrak olmayan bir logonun hiç bir anlamı olmaz en azindan benin nazarımda, logo bu halıyle arap bayrağından bir farkı yok ,kimseyle polemiğe girmek istemem ancak hiç kimse bu konuya değinmedi inanın çok üzüldüm eğer gurup olarak büyümek isteniyorsa bunun düşünülmesi gerekir yoksa çocukların mahalle futbol takımından bir farkınız olmaz, beni sallayıp sallamamakta özgürsünüz saygılar herkese
Ne gibi olumsuzluk noldu aga ben döndükten sonra?arkadaşlar her türlü olumsuzluğa rağmen sizlerle tanışabilmek güzeldi. gezi için herkese ayrı ayrı teşekkürler. motorun eksikliklerini tamir ettirip en kısa zamanda aranızda olmak dileğiyle.
umarım herkes sağ sağlim evine varabilmiştir.
abi sen aksiyonu bana sor esastek dişi kalmış canavarımı çektim otoparka kuzu kuzu yatıyor şimdi
![]()
öncelikle herkesin cumhuriyet bayramını kutluyorum. aranızda olmak çok güzel teşekkür ederim, şimdilik dört teker takılıyorum hem benim gibi ihtiyarlar sizi yavaşlatır yinede sağol. güzel kardeşim logo yu çok beğendim ellerine sağlık çok güzel olmuş benim söylediğim eksik olması bunu daha güzel yapabileceğinize inanıyorum biraz daha gayret, kanatlara çalışabilirsin saygılarÖncelikle aramıza hoşgeldin Bülent abiaramızda birlik beraberlik ve düzeni bozmayan herkese yerimiz mevcuttur tabiki. Bu logoyu yaparken cidden baya düşündüm ay yıldızı kırmızı yapmamın sebebi şehitlerimizin kanını temsilen. Ha yetersiz denirse de farklı şeyler yapılabilir grup ne derse?
---------- Post added at 22:04 ---------- Previous post was at 21:34 ----------
Ne gibi olumsuzluk noldu aga ben döndükten sonra?
Dalgıç Mehmet kardeş mavi ybr sen miydin ben dönerken? Bi el kol yapsaydın keşke.
hocam ve dıger gezı ye katılan arkadaslar.bayram seyran demeden yollara dusen bızler cokta guzel olabılcek bı gezıyı maalesef sanırım bı cogumuzunda dusuncesı oyledır kotu demeyelımde hayal kırıklıgıyla tamamladık.(nedır abı o yol oyle)gercı kroscu arkadasların ıstemem yan cebıme koy durumu oldu ama.galıba bugun fazla kalabalıktık.konusulan plan dahlıne cıkılması,nedendır bılmem hamzayı beklememız(bu kısmı kotu algılama hamza)cengizin parlak fikri şel-lale gibi gibi gibi......bu yazıyı okuyan da dıyecekkı aga hıc mı guzel bısey olmadı...olmazmı...lıstede 11-12 motor gorunurken sayının artması ınegoldede katılan arkadasların olması bı ara 23 motorduk.kent meydanında cay ıcılmesı yenı yuzler eskımeyen dostları dunya gozuyle yenıden gormek aclıktan kan sekerı sıfırın altına dustugunde bıskuvı ıkramı ve ıcılen caylar ve tabıkıde yenılen yemek.katıldıgım gezılerdekı favorım cengız kardesım yıne bugun yaptı bombasını.şelale dedi şel-lale cıktı..ama actıvasında yıne mangal telını gormek sevındırıcıydı.aslında bu tıp karmasalar yasanmalı kı dogru yolu bulabılelım nevın hocamın dedıgı gıbı kotu yola dusmeyelım allah muhafaz bı durum olusmasın.katılan herkese tekrar tesekkurler.:bounce:Hani kalemi alır eline kağıda yazarsın,yazarsın yırtarsın bir daha yazarsın ve durmadan yırtarsın,işte o durumun klavyeye uyarlanmışını düşünün,yazamıyorum yok toparlanmıyoo...Bu grup işi ya düzenli-disiplinli-raylı olucak,yerine otuuracak ya da ben bu sevdadan vazgeçip,işime bakıp,tek takılıcam,arada da hamur açıcam...tabiiki 1. seçenek ve kahrolası savaşçı ruhum ve lanet olası insan sevgim ve bir o kadar piskopat inatçı bir ben...Neyse yinede sizlerle olmak çok güzeldi,gezinin en güzel kısmı otobanda kendimi kaybedip racing lerle aşık ataraktan kopmak ve 160 km yi görmekti(İlk defa yaptım hehe mutlu oldum,120 ile falanda virajlar aldım oh be şükür,özümü buldum,saatte 5 km hızla o kötü yola 25 kişi düştükten sonra gidip çıldırdıktan sonra nassı iyi geldi nassı).l:..
:bounce:Alper Tunga hep bana bırakın emi böyle mesleleri,Dalgıç ne desen haklısın ama biz kaybolduk,yani kaybolundurulduk,kendimizi zor bulduk seni nerden bulalım,geç kalma emi bir daha,özür sana özür affet bizi,özür gruptanda özür,rota değişmemeliydi,herkesin sözüne uyup karar vermemeliydim (insanları tanıdıkça inşaallah) Bütün suçlu benim kabul,ama bir daha asla karar noktaları ve rota değişmeyecek.Bir daha işi sağlam kazığa oturtmadan asla hareket edilmeyecek ve bir daha asla kendim bilip inanmadığım yollara en az 5 kişinin görmüşlüğü en az 5 kişininde şahitliği ve bu esnada oturduğumuz kahvelerdeki yerli topluluğun ortaklaşa fikir beyanı dinlenmeden gidilmeyecek...:bounce: