[İzmir - MT]

herkeze hayırlı akşamlar motorumun tahmin ediyorum debriyaj balatası bitiyor forumda okuduklarım neticesinde bu kanıya vardım sizlerin önereceği karşıyaka yada bornova küçük park (iş yerine ulaşım vasıtaların olması nedeniyle) civarında usta tavsiye edebilirmisiniz rica etsem şimdiden teşekkürler.

herkeze hayırlı akşamlar motorumun tahmin ediyorum debriyaj balatası bitiyor forumda okuduklarım neticesinde bu kanıya vardım sizlerin önereceği karşıyaka yada bornova küçük park (iş yerine ulaşım vasıtaların olması nedeniyle) civarında usta tavsiye edebilirmisiniz rica etsem şimdiden teşekkürler.

Bornova merkezde bornova motor var. sana bu konuda yardımcı olabilir sanırım.

Hosgeldin aramiza bende Bayindirliyim

Hoşbulduk..Bu çevlerelerde motor etkinliği olduğunda mutlaka katılmak istiyorum..Varmı bayındırda motor grubları..bizim burda var..ama nasıl 10 kişi toplanmışlar herkeste motor var 125 lik 150 lik öle geziyolar grub olarak :) anca bu kadar geliyo elimizden :D

Bayindirda motosikletli genc gruplar var ehliyetsiz kasksiz geziyorlar, onlari ben motosikletci olarak görmüyorum

abi şimdi öle deme bizdede ehliyet yok ama ödemişi biliyosundur az çok gölcüğe gideriz motorla okula gideriz akşamları buluşuruz bi yerde otururuz anca öyle..güvenli şekilde.

Motosikleti
Dominar D250
Arkadaşlar İzmir'de 29 ekim için planlanan kortej gibi bir etkinlik var mı acaba?

Tüm arkadaşların geçmiş Kurban Bayramını ve Cumhuriyet Bayramını kutlarım.Kazasız belasız iyi sürüşler dilerim herşey gönlünüzce olsun....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar