ilgilenen, şifa dileyen, referans paylaşan mesja atan herkese teşekkürler. Daha iyi hissettim desteğinizi görünce. sağolun. acil kapısından girdiğim okmeydanı eğitim ve araştırma hastanesinde geçirdiğim ameliyatın üzerinden 16 gün geçti.
Elimde biri ekran kartı kutusu büyüklüğünde olmak üzere 3 kutu ilaç yazan reçete ile taburcu oldum. Dikişler alındı bayram arefesinde, elimle yumruk yapabiliyor, parmaklarımı büyük oranda kukullanabiliyorum artık ama uyuşma var tabi. Dirsek yaklaşık 30-40 derece açılıp kapanıyor ama o 170 leri geçtim de 150 derecelere kadar nasıl açılacak, açılacak mı belirsiz, fizik tedavi sürecine gireceğim bayram sonrası.
Motoru kaza sonrası sağolsun kurye arkadaşlar evinin garajına koyup anahtarı da hastaneye getirip kardeşim dert etme istediğin zaman gel al demişlerdi. sağolsunlar çok yardımcı oldular. çok saygı duydum gösterdikleri ilgiye.
Eve getirdiğimde şöyle bi bakınmıştım sağına soluna, sol takoz, sağ elcik, ön çamurluk, sağ büyük grenajda ve bittiği yerde başlayan gösterge panelinin gömülü olduğu plastik kısımda ufak kırıklar, sol büyük grenajda çizik.. vites pedalı.. değişecek parçalar kabaca bunlar. pasta cila ile uğraşmadan değiştireceğim, masraf 300-500 lirayı geçmez gibi görünüyor. Bir de getiren arkadaş (ben eve arabayla yolcu olarak döndüm) gaz kesince bir takırtı geliyor tak diye vuruyor bişey nereden geldiğini anlamadım dedi, şasiden mi ön amortisörden mi şanzımandan mı bilememiş. Korkmuş sorun vardır diye 1. viteste gelmiş yavaş yavaş. Ona da bakılır artık serviste bi gün..
getirdik arkadaşla eve, motor kapının önünde, üstü örtülü, diskte kilit var. Gelip geçerken bakıyorum öyle. Açmak gelmiyo pek içimden brandayı. kol açılsın hele, gerisi olur gider. hasarı motor değil biz almışız. çarpışma anında sanırım insan refleksif olarak iç organları korumak üzere dirsekleri istemsiz çıkarıyor sağa sola.
virajın ne demek olduğunu zor yoldan öğrendim. kolum tekrar motosiklet üzerine çıkmama izin verecek kadar iyileşince ilk iş honda'nın güvenli sürüş eğitimi 2 programına gideceğim. Gitmemiş olanlar mutlaka eğitim alın, bana olmaz demeyin. olduktan sonra keşke demenin anlamı olmuyor.
karartmasın yazdıklarım içinizi, önümüzdeki bahara kol iyileşir, gelirim bi geziye

öyle bakıyorum..
sevgiler, saygılar..