Aküyü sökün. Arka kuyruğun altında sigorta var. onu da sök. sonra bekle biraz tekrar sigortayı takıp aküyü bağla düzelecektir.
Bi nevi bilgisayara reset atmak gibi birşey
Fakat motora her bakanın ''aa kanuniymiş bu, bende motor sanmıştım'' lafları çok koyuyor.ulan hyosung bu, 10binlira para verdim buna ben! diye sinirden ağlayası geliyor insanın@ARCHANGEL Sağolun, havalar ısınsada toplu bi organizasyon yapsak.
@viper17 Valla Ali doğru söylemiş.Bir de "hyosung" yazan heryere resmen tecavüz ediyolar.Motor bloğuna bağlı bi kabloda falan bile yazıyosa, onu bile kazırlar...
@Ali Feyizoğlu Harbiden o nedir ya, yapışkan zemin üzerine tozlamı yazmışlar o yazıları![]()
Birde bence ordaki sticker'ı devre dışı bırakmak uğruna devir göstergesinin komple elden gitme riski göze alınmamalı, göstergenin fiyatıda ortada yani.
Rica ederim önemli değil.dedıgını yaptım aga cok saol duzeldı ınss bıdaha olmaz...![]()
Fakat motora her bakanın ''aa kanuniymiş bu, bende motor sanmıştım'' lafları çok koyuyor.ulan hyosung bu, 10binlira para verdim buna ben! diye sinirden ağlayası geliyor insanınÇünkü kanuni markası ülkemizde maximum scooter üreten bir marka olarak biliniyor.Sonuç itibariyle zaten öyle.İşin acıklı kısmı hyosung dağıtıcılığının (distribütörlüğünün) ganuniye düşmesi.ama işte eşe dosta, yolda gören adama kanuni sadece etiket basıyor, motor hyosung,çin değil kore malı hyundai gibi! , 2008de bir dava sonucu bu hallere düştü diyede anlatılamıyor
En iyi yolu, kanuni yazılarından tamamen kurtulmak
Ben 2012yi alır almaz kanuni stickerlarını söktüm ve bir reklamcıda hyosung yazılı olanları yaptırdım
![]()
valla kış geldi şöyle iki motor yan yana kullanmak nasip olmadı,hava biraz toparlarsa bayram tatilinde şöyle tekirdağ vs. 100,200 km yol yapalım derim.Ama arkadaş kimseden ses çıkmıyor.Herkes cool takılıyor.
Kış döneminde satmaya çalışmakla biraz hata ediyorsun gibi.http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...two-brothers-aluminyum-eksoz-101854846/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...yactan-kelepir-4-aylik-motor-102317059/detay/
lütfen pazarlık için rahatsız etmeyin, mal ortada fiyat ortada; herkes keyfine ve kesesine göre...
ola vicdansız sen bunca senedir ehliyetsizmiydin
@görkem
çadırda kalacaksan her türlü börtü böceğe alışkın olman lazım.Şöyle düşün evine birisi geldiği zaman acaba kim geldi diye bakarsın merak edersin değilmi? onlarda öyle işte :mrgreen:
Sanada iyi bayramlar, herkeze iyi bayramlar.herkese iyi bayramlar .....