Topu Topu kaç kişiyizde bide şu güzel bu kötü dersiniz ki ya boşverin ''Zevkler Tartışılmaz'' dedikten sonra nokta koy bitti gitti, arkasına eklenen ''ama'' saçma zaten..Valla benim hoşuma giden Enduro ama chopper kullanan arkadaşımda var ss kullananda var o kötü bu iyi denmez bence zevk işi bu iş farklılık olmalıki tadı olsun herkesin Enduro ya binmesini ben istemem şahsen..Zaten yeterince ayrımcılık var her alanda..Her gün başka kötü bir olay okuyoruz görüyoruz.. Motor tüm bunlardan soyutlanmaktır bence hayata farklı bir açıdan bakmaktır rüzgarı hissedip o an kafa dağıtmaktır..Bazen hayatta herşey kötü geldiğinde alıp başını gitmektir. Bazende sevgiliye gitmektir...Bazen gitmek için gitmektir.
Zaten Herkes cesaret edemez tehlikelidir çünkü napcan boolluum git araba al..Okadar para verilirmi mlmısn diyenlere inat alınan şeydir.. zevktir ..
Bu zevki kimisi sesinden alır gaza basar altındaki gücü hisseder.Kimisi yaptğı hızdan alır..Kimisi dağdan taştan.. Kimisi Uzun yoldan..
Ben motoruna bakmam üstündeki adama bakarım baştada dediğim gibi ZEVKLER TARTIŞILMAZ NOKTA.
Zaten Herkes cesaret edemez tehlikelidir çünkü napcan boolluum git araba al..Okadar para verilirmi mlmısn diyenlere inat alınan şeydir.. zevktir ..
Bu zevki kimisi sesinden alır gaza basar altındaki gücü hisseder.Kimisi yaptğı hızdan alır..Kimisi dağdan taştan.. Kimisi Uzun yoldan..
Ben motoruna bakmam üstündeki adama bakarım baştada dediğim gibi ZEVKLER TARTIŞILMAZ NOKTA.