Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

dun karbüratödekı pençigi alttan ıkıncı kademeye aldın gaz yemesı degıştı usta alttan dörduncuye koymuştu artık cıklesız fılan calışmaya başladı

artık daha çok yakar. Bari tam orta kademeye al standart olan.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:01 ----------

Nasıl senin üstüne yaa :D

vekalet verdim. İstediği zaman üstüne alabilir. Çaldırmasında gerisi möhüm deel

artık daha dıkkatlı olacak calmasına calacaklar ama adem senın tıtanı begenmemışler nedense para etmez heralde dıye ama bır bılseler hırızların onun ısmının tıtan oldugunu kesın götururlerdı nerden bılsınler tıpıne bakınca para etmez heralde dedıler:)

Fatih motoru çaldırma bak, daha benim üstüme. Geçmiş olsun.en fazla 1-2 litre benzin olsun.motoru sat ama çaldırma.dikkat

tamam abi dikkat ederim kilit var gerekirse kilitlerim allah ın ,zniyle birşey olmaz zaten askerlik çıktı beni bu aralarda satmama gerek motoru yoksa üstüme alıcam zaten sen merak etme abi

artık daha dıkkatlı olacak calmasına calacaklar ama adem senın tıtanı begenmemışler nedense para etmez heralde dıye ama bır bılseler hırızların onun ısmının tıtan oldugunu kesın götururlerdı nerden bılsınler tıpıne bakınca para etmez heralde dedıler:)

aynen abi tipine bkan almaz zaten ne etsin külüstür motoru :p

külüstür demeyin benim motora. 100 lira masraf yapsa fatih onun motoruna 3-5 sene biner. Fatih satamazsan üstüne al veya dediğin gibi birinin üstüne ver. Askere ne zaman gidiyon fatih?

Bugün motorda birkaç değişiklik yaptım.Daha önceden farklı yere koyup randuman alamadığım çakmaklığı sakin kafa ile monteledim gayette güzel oldu.Yağmurda çamurda kalınca şase yapmasın diye bir tane anahtar koydum alt tarafa.Söktüğüm gündüz farlarınıda tekrar taktım.İşte resimler.

img0007nc.jpg

img0008ri.jpg

img0009nf.jpg

çılgın çakma ybr kullanıcıları :santa: salcocular. Tek hedefiniz gezmek. İleriii :queen:

rapsy senın motorun s modelımı s modelı ıse kafa duz gıbı duz modelı ıse vıtes göstergesı var gıbı soyle bakem senınkı hangısı

ok.
gecenlerde pis fotograflar yüklemiştim yıkadım pakladım cilaladım son haline geldi yeni makine
bende artık bol bol gezecegı yaylaları sonbahar olmasına ragmen şimdiden gezdırdım ki seneye nasıp olursa yabancılık cekmesın oralarda kerata bır kac tane kare paylaşayım bari

CIMG0865.JPG

CIMG0866.JPG

CIMG0868.JPG

CIMG0869.JPG

CIMG0871.JPG

CIMG0872.JPG

CIMG0874.JPG

CIMG0878.JPG

CIMG0879.JPG

ramazan abi özellikle arka lastiğe dikkat et beş para etmez orjinali sizin orada yağmur çamur kar var bence durumun varsa değiştir yoksada çok dikkatli yavaş kullan :)

ramazan abi özellikle arka lastiğe dikkat et beş para etmez orjinali sizin orada yağmur çamur kar var bence durumun varsa değiştir yoksada çok dikkatli yavaş kullan :)

fatih doğru söylemiş abi.Orjinalleri berbat.Islak zemine hiç gelmiyor.Durumun varsa değiştirmeni tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar