Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Siz bana ss de domalırarak keyif alcağıma vs. . . diyin bende size enduro kullanmak aptallık demeyim ? İlk bku kimin attığına bakın.Sonra gelip olayları tartısma sırasına göre sıralayın.Ayrıca 18-25 arası dedım 30-40 yasındaki adamın enduroya binmesi normal)
Bi kere domalma muhabbetini yapan ben değilim.Kaldı ki sen enduro kullanmak aptallıktır diye tartışmanın en başında söyledin.Domalma muhabbetleri ondan çok sonra çıktı ortaya.Sen seviyeyi düşürürsen başkaları da düşürür.Birileri kalktı ormanda ağacın arkasına zıçtığımızı anlatmaya çalıştı.Biz de siz spor motorda zıçar pozisyonda oturuyosunuz dedik.Sen kalk enduro kullanmak aptallıktır de, araziye çıktınızda noldu de , ben endurocu muyum kask takayım de , ormanda ağacın arkasına zıçıyonuz de , sonra birileri kalksın endurocuyu reflektör takmış amele desin , biz de ss'çi domalıyo deyince mi zorunuza gitti.Az bile dedik.Daha da söylüyeyim mi?Sizler hız manyağı , düşünme ve muhakeme kabiliyetini kaybetmiş hem kendinin hem de başkalarının trafikte hayatını tehlikeye atan , bütün motorcular üzerinde kara bulut gibi gezen motosiklet tehlikelidir imajının yaratıcısı ve motorculuk aleminin yüz karasısınız.
Sana en başından sordum , hep geçiştirdin , arada kaynattın.Sen hangi enduroyu kullandın onu söyle bakalım.Sakın Kanuni enduro kullandım deme.Hem bi kere bi motoru kullanmakla bi izlenim edinemezsin.Rüzgara denk gelirsin , trafiğe denk gelirsin , kullandığın motorda sorun vardır.Keyif alamazsın.Bugün bütün motosiklet aleminin kabul ettiği şudur ki , enduro tarzı en rahat ve konforlu motosiklet tarzıdır.Bugün bi transalp'le şöyle bi tur atıpta hayran kalmayacak insan yoktur.Bir transalp 160-170 km hızlara kadar bu konfordan taviz vermez.Bu hızlarda adam olana yeter de artar bile.Sen spor motorla eğilip bükülüp bel ağrısı çekerken endurocu motorunu 10 saat aralıksız kullansa yorulmaz.
Benden sana bi abi tavsiyesi , bizlerde bi zamanlar aklı bi karış havada olduk , hepimiz çılgınlıklar yaptık ama iyi ki o zamanlar spor motorla tanışmamışım.Nasıl ki ergenlik çağına geldiğinde kızlarla yakantop oynamayı bırakıp daha ciddi olmaya başlarsın , düşünce yapın , beyninin çalışma biçimi birden değişir ve delikanlılığa adım atarsın.İşte 30'lu yaşlarına geldiğinde de başka bir değişim yaşarsın.Çılgınlıklar , aklı bi karış havada olma durumu ve muhakeme ve karar verme kabiliyeti birden farklılaşır.O zaman dünyaya çok farklı bakarsın.İşte önemli olan o delikanlılık dönemini mümkün olduğu kadar hasarsız atlatmaktır.Ama altında spor motor olursa bu çok zor bi durum.Motosiklet aşkı bi kere kanına bulaşmış.Seni kurtaracak olan enduro tarzıdır.Bence enduroyu biraz daha yakından tanımaya çalışıp bir an önce spor tarzdan vazgeçmeyi düşünmelisin.Ama mantığını ve aklını yanlış yönde kullanırsan 40 yaşına bile gelsen bu ölüm makinelerinden kendini kurtaramazsın.Hayat her şeye rağmen güzel.Allah akıl fikir versin.