Senin motor SM miydi, Enduro mu? Arka dişliyi büyütünce kötü bir görüntü oluşacağını sanmam, zira genelde "bigger is better" derlerTork için arka dişliyi büyütmek doğrusu ama zaten kendi dişliside bayağı büyük dahada büyütünce kötü bir görüntü olur kanaatindeyim acaba cros modelindede bu teker sorunu varmı yoksa ön tarafı 21 inç yapıp lastikleride
dişli yaparsam sorun çözülür bu seferde maddi sorun baş gösterirhayırlısı bakalım.
Büyük ihtimalle doğru cevap bu olabilir. Gerçi yanlış bilmiyorsam bunlar kuru akü ve az çok uzun ömürlü olmaları gerek. Ayrıca markası Yuasa değilmiydi bunların, kaliteli diye hatırlıyorum.aküyü bağlantısı yapınca ekran çalıştığına göre ters bağlanmamıştır. aküler bayat desene :salut:
Eğer iyi bir akü almayı/değiştirmeyi düşünen varsa aküden ziyade şunu tavsiye ederim; http://www.ebay.com/itm/310404615434?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649
"Ballistic EVO2 4 Cell Lithium Battery" olarak geçiyor.
Ne fesat adamsın ha :queen: Akü bitik olsa bile ekranı çalıştıracak kadar güç vardır elbet. Ama marşa basmak yürek ister, her bitik akünün harcı değildir :bounce: ,,,,ekran şimdi çalışıyormu desem gözünle gördünmü kardeşim aküyü takarken ehe bende derim aküyü taktım bir ara görüntü geldi sonra gittti çamura yatar seni kandırırımyokuş aşa vurdurduğu zaman çalışması lazım akü bitik olsa bile ha ekran çalışır demekki akü bitmemiş tir ama motorun elektirik kısmına zarar vermiştir
ben diyeyim en yakın zamanda bir akü ile dene eğer o aküde çalıştırmassa senin arkadaş sana masraf sokmuştur da iyi niyetli olalım akü problemi olsun keza sıfır motor üstünde ilk senin bağladığın akü bayat olsa bu güne kadar çoktan gebermişti akü bitik olsa ekran neden çalışsın
![]()
Buarada katalizörler ile ilgili ispatını beklemekteyim hala... Resim, video felan filan ne bulursan artık... Sen anlat ben iptal ederim, sana da denek olmuş olurum işte