hocam seni ben samanyolu haberde gördüm sanırım benzinle ilgili bir konuşman vardı.pardon benzin fiyatları
beyaz kulaklık vardı kulağında buffundan tanıdım aslında bizim forumdan olduğunu
TeşekkürlerHayirli olsun![]()
sadece işe gidip gelmek için aldım. en az yakanı olsun istedimhayırlı olsun... 125 cc. için doğru bir seçim
kullanacak olan sizsiniz elbet, ancak yerinizde olsam temiz bir ybr 250 alırdım...![]()
amin . 1000 liği satınca ybrnın yanına 250 lilik cross dusunuyorum zatenHayırlı olsun. Bende tam alacak iken boyum uzun diye altımda sırıtmasın diye vazgeçtim 150'lik cross aldım. Ama görünce hep bakıyorum inceliyorum. Tekrar Allah kaza bela vermesin.
kawasaki ,honda, yamaha sahıbı oldum birtek suzuki kaldı. Onuda alırsam 4 japonu tamamlıyacağım .hayırlı olsun ırkçılık degilde honda olsaydı daha daha iyi olurdu bence
valla benım lütreliğe göre bu hiç yakmıyor gibi gelecektir.hayırlı olsun bende driftimin yanına bisiklet düşünüyorum
hiç yakmasın ıstıyorum))))
lastikleri kısmetse ay başında değiştirmeyi düşünüyorum.keşke lastikleri değişseydiniz. michelini taktıktan sonra virajlara girmeden frene basmayı unuttum, gazı bile o kadar kesmiyorum.
Bende 125 liği uzun yolda fazla yormıyım diye 250 cc aldım hacı :queen:hayırlı olsun... 125 cc. için doğru bir seçim
kullanacak olan sizsiniz elbet, ancak yerinizde olsam temiz bir ybr 250 alırdım...![]()
Aynen öyle dostum. Bizim meshur castrol bufflarımızhocam seni ben samanyolu haberde gördüm sanırım benzinle ilgili bir konuşman vardı.pardon benzin fiyatlarıbeyaz kulaklık vardı kulağında buffundan tanıdım aslında bizim forumdan olduğunu
zaten o aynalardan göremiyorumaynaları ne zaman sökcez?![]()
asllında mantıklı söylüyorsunuz. hiç aklıma gelmedi. yarın haava güzel olursa bi uğrar şansımı denerim. ok derlerse hemen lastikleri alırım.motoru teslim almadan satıcıyla görüşseydiniz üstündeki lastikleri 100 küsür liraya sayabilirdi. benden michelinler için üste 80 tl istemişti; geçen sene aralıkta. 0 alacağıma gidip 2. el almıştım. kafama sı..yım.
teşekkür ederim. aynen katılıyorum. 2. el olucan insan biraz tereddüte düşebiliyor. acaba nasıl kullandı birşeyi varmı vs vs gibi. birde 0 olunca daha bir kıymetli oluyor. örnek vermek gerekirseHayırlı olsun. 0km ninde tadı bir başka oluyor. CBF'ten sonra gitmiyor gibi gelecek ama olsun![]()

Para olunca öyle oluyor işte
Kazasız belasız.. İyi günlerde bin...
Güzel tercih... :rendeer:
hayırlı olsun
aynen dediğiniz gibi. hesabımı kitabımı yaptım bana göre 1-1.5 senede motor kendını amorti ediyor. ayrıca 1000 cc motorun bakımı ve yedek parcasıda ybr ye gore kat ve kat daha pahalı.bu benzin fiyatıyla cbf yerine ybr kullanmakla; ybr kendini 1-2 senede amorti eder.
sonuçta ıvır zıvırıyla 5 000 bile olsa 1000 litre yakıt demek.
cbf 1000: Yakıt Tüketimi 5.9 - 7.4 lt
ybr 125: yakıt tüketimi 2.4 - 2.8 lt
ortalama 100 kmde 4 litreden fazla tasarruf demek.
100x250=25 000 kmde parasını çıkardı.
daha doğrusu; sırf benzin parasıyla bu kilometreyi elde ettik.
üstüne bir de lastik+bakım+yağ+eskime masrafını eklersek
yapılacak kilometreye bağlı olarak yukarıda dediğim gibi 1, en fazla 2 senede parasını çıkarır.
Hayırlı uğurlu olsun,her eve lazım bir alet![]()
Hayırlı olsun kardeşim =) Tekerine taş değmesin, güzel günlerde kullanmak nasip olsun =)
Hayırlı uğurlu olsun gayet mantıklı bi seçim olmuş Allah kaza bela göstermesin inş. :rendeer:
maxi gerekli açıklamayı fazlasyla yapmıs. yoksa para çoklugundan değil kardeşm.Para olunca öyle oluyor işte
Kazasız belasız.. İyi günlerde bin...
Güzel tercih... :rendeer:
Hayırlı olsun, bu benzin fiyatlarında herkese bir tane lazım![]()
Herkesin hayali.. Hayırlı olsun..
hayırlı olsunu , renk cok hosuma gitti.
hayırlı uğurlu olsun yeni motorun arkadaşım. Allah kaza bela göstermesin.
hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanın inşallah![]()
hepinize iyi dilerklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Allah hepimizi kaza -beladan korusun. hiç bir motorcuyu motorsuz bırakmasın inşallah.Hayırlı uğurlu olsun![]()