Valla biz 120 kilo 2 kişi teker yapıoz vurdugunu görmedim :S En sertte ama bizimki.
allah allah iiymiş...
kardeşimle beraber 165 kilo ağırlıkla oturttuk amortisörü bugün.....anlamadım valla...:sunny:
Valla biz 120 kilo 2 kişi teker yapıoz vurdugunu görmedim :S En sertte ama bizimki.
En serte alıcaksın ama.. yumusak gitmez..
Evet dogru.. ama 14 mü litre depoya 4 litre zor yabide kızıonuz
Adamlarda benzin ucuz hemen doluo diyedüşük göstereni yapmıslar
![]()
hayırlı uğurlu olsun tekrardan..Şimdi bunun pilakası koruma demiri michelin lastikleri topcase i jant şeridi tank pad i derken 5 bine gelmiştirrsayın ybrciler 3-4 sayfa önce belirttiğim gibi bende artık bir ybr sahibiyim.
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/108914-optimusa-kardes-geldi-2.html
hayırlı uğurlu olsun tekrardan..Şimdi bunun pilakası koruma demiri michelin lastikleri topcase i jant şeridi tank pad i derken 5 bine gelmiştirr![]()
arkadaşlar bendede 2012 ybr var daha 2000 de ön lastiğin azizliğine 3 kere uğradım şükür düşmedim
sürekli ön fren kullanıyorum çok nadir arka freni kullanıyorum ama çok kayıyor ön lastik arkada kitlediği zaman hemen kayıyor.
Lastikleri değiştirsem farkını hissedermiyim ? Pirelli yada michelin taksam ?
Arkadaşlar halen rodajı süren YBR 'me benzin alayım dedim. Depoyu fulledik bir hesap kitap aaa 100 Km'de 2.5 lt yakmış. Daha da rodaj birmedi abuk sabuk kullanıyorum aleti.
Mutlu oldum bir anda![]()