walla atlamadıysam 33dıslı saydım arkayı.daha 1 saat oncesıne bırsey yoktu sımdı motor gıtmıyor.sankı bıseyler engellıyor. onceden kalkısda padınaj cejen motor sımdı stop edıyor yuklendıgımde . aksam aksam canım sıkıldı. neden olmus olabılır ? pazartesıye de motorcuya goturecektım elı sıkıısık dıye .elımızde mı patladı yoksa motor...
arkadaşım motoru yıkadın mı o bir saat öncesinde yıkadıysan ve hava filtresine su gittiyse çekiş sorunu yapar hemen halldilecek bir proplemdir yada aklıma gelen buji lerden biri aktif değildir değiştirmen gerekir düzelecek bir problemdir canını sıkma sana tavsiyem tanıdık bildik düzenli bi ustaya git işi bilmez birine motorunu oynattırma mahfeder.
---------- Post added at 14:03 ---------- Previous post was at 14:00 ----------
hidod teşekkür ederim cevap için. 2. el motorcular almıyorsa çok kötü, satmak büyük problem öyleyse. vazgeçebilirim almaktan
mct den temizse düşük km ise alıcı bulur kafanı yorma görüntüsü yetiyor aldığında görceksin o ilgiyi güzel motor markası ne fiyatı ne Mondial dediğinde hadi ya! bunlarla sık sık karılaşırsın
---------- Post added at 14:13 ---------- Previous post was at 14:03 ----------
bpk
password48 idariyeten
honda cg, ybr egzoz'u takabilirsin.fiyatlarıda oldukca makul.manifoldlardan keser sadece susturucuları kullanırsın
eyvallah bunu bende düşünüyordum acaba uyum sorunu yaşarmıyım diye düşünüyordum hatta aklımda mondial 125 ne kanuni 150 cc chopper lrının egsozları var sağlı sollu olduğu için yada bir kaç ikinci el buldu anlaşabilirsek birini alacağım işte benim istediğim susturucuları üzerinde olacak