Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Ramizan 83 dostum hayırlı olsun kazasız belasız kullan inş. :rendeer:
@ F54 Fatih sen var ya seeeeennn ölemezsin olm sen çok yorgan yırtarsın valla gene belden aşağı vuruyorsun daha ne kadar var len elinde benim bu şekilde erotik pozlarımdan :p
ama merak etme yıllar senide göbekleyecek :bounce:

F54

aga bende göbek olmaz ben senin gibi bi oturmaya 5 bira içmiyom ki:pl:
1.5 lt şarap bana 2 gün gidiyo:queen:

Merak etme bendede var senin erotik pozların ama etik olarak bana ters geldiği için paylaşmıyorum ben paylaşsam mt sallanır :queen:

F54

yürü be kim tutar seni:santa:
yarında yumurta adem in resimlerini atacağım:cherry:

Tamam demek savaş başladı sen bilin :p en olmadık zamanını kolluyorum şarapçııı :) :p
@datlı sakın Fatih abinle kampa geziye falan katılma valla erotik resimlerini çeker seni kötü yola düşürür haa :mrgreen: formun Nuri Alçosudur kendisi :queen:

abi ayarladım sen merak etme şuan çalışması flan güzel bu arada camgöz motor diye bir site buldum titanın parçaları gerçekten çok ucuz abi orada satmayıp binsem mi diyorum içimden :)
O elindeki silindiri tak. Sübapları yenile. 5 yıl arkana bakmadan binersin. Yıllık vergisi 15 tl toplam. 7.5, 7.5 iki taksit.:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:47 ----------

yürü be kim tutar seni:santa:
yarında yumurta adem in resimlerini atacağım:cherry:

şelaledeki sexi pozlarımdanmı bahsediyon? Ülen fatih yapma kanki. Mt de bayan üyelerde var. :santa:

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:51 ----------

Tamam demek savaş başladı sen bilin :p en olmadık zamanını kolluyorum şarapçııı :) :p
@datlı sakın Fatih abinle kampa geziye falan katılma valla erotik resimlerini çeker seni kötü yola düşürür haa :mrgreen: formun Nuri Alçosudur kendisi :queen:
Ne nuri alçosu? Tecavüzcü coşkun mübarek :sunny: :queen:

Len Adem dün bi titana rastladım bizim burda ilk defa :cherry: baya evvel zaman motoru gibi duruyo yafs :p

ahmet abi bizim bu arka stop çift duylu ampulun voltunu filan söyle phlips osram bulunca alayım ya
ön deki parkta patlamış onu da değiştiricem

arka voltajın voltu genelde aynıdır bütün motorlarda tsubasa 21w a 5 w olması gerek philps ön park ampulüde 5 wlık

arka voltajın voltu genelde aynıdır bütün motorlarda tsubasa 21w a 5 w olması gerek philps ön park ampulüde 5 wlık
fatih salcanolarda da koltuk kuyruk camurluk filan mı sökülüyor ?
sökmediğim için bilmiyorum kaç oldugunu
saglam bi ampul bulum almam lazım bir daha patlarsa bu zımpırtıyı sökmem

aynalar eksıktı bu gun ybr ayansı taktık tam oturdu. benzın muslugunun vıdalarını tamamen sıkmama rahmen hala vıdalardan benzın kacırıyor ı-oncekı arkadaş hıc ılgılenmemış yan motor kapakları benzınden nasıbını almış tazıklı suyu tutmama ragmen hala sap sarı... fatıh bu vıdaların altında contamı var conta varsa nasıl bır conta nerden temın edebılırız bozkırda ybr muslugu yok ımış.. bırde motor gazı kesıp tekrar gaz verınce teklıyor vuruntu yapıyor kısa bır sure usta karburatör degişecek fılan dedı ama elletmedım şimdilik... takozları sıktım zıncırı gerdırdım sonra bas gaza yola devam kasabadakı herkez begendı valla... 2006 tıtanı olan arkadaş kafa kafaya degışek dedı oralı olmadım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar