Karda kross

Merhabalar

Bugün bir arkadaşla bir konuda karşı karşıya geldik .

arkadaşım dediki yaklaşık 1 metre karda kross yapılmaz dedi motorla ve yapanda yok dedi :)

Fakat ben yapanların olduğunu ve yapılabiliceğini savunuyorum :)

Hangimiz haklıyız ? İlk aklıma motosiklet.net e sormak geldi doğrusu eminim aramızda birsürü kross cu vardır bu soruyu yanıtlayabilecek

Teşekkürler

yumuşacık karda yapılmaz yatmış sertleşmiş karda yapılır benim bildiğim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hava şartlarına bağlı olarak karda kros yapılır ama uzun süreli olmaz ,uzun sürelisi ancak kar üzerinde gezinti olur.
Çünkü kros yapmak ciddi bir eforu gerektirir ve vücut ısınır ve terler, 20 dakikalık Sert bir antrenmanda 2 saatlik yolda harcadığımızdan çok daha fazlasını harcayabiliriz.
E bu hangi ekipmanla olacak?kalın montla hiç olmaz,body armour,dizlik,kask,eldiven jersey tişort ve pantolonla mı? o da olmaz.
Soğukta motor uzerinde terlediğimizde hastalığa motordan daha kolay ulaşırız,:)
Ha benim evin yanıbaşı kros parkuru derseniz o ayrı 2.kez giyinip soyununca vazgecersiniz:)
Ama yine de iyidir,denenmelidir,ayrı bir keyiftir.

Merhabalar

Bugün bir arkadaşla bir konuda karşı karşıya geldik .

arkadaşım dediki yaklaşık 1 metre karda kross yapılmaz dedi motorla ve yapanda yok dedi :)

Fakat ben yapanların olduğunu ve yapılabiliceğini savunuyorum :)

Hangimiz haklıyız ? İlk aklıma motosiklet.net e sormak geldi doğrusu eminim aramızda birsürü kross cu vardır bu soruyu yanıtlayabilecek

Teşekkürler
Scooterla hele orjinal CST lastiklerde karda sokağa adım atamazsın ama kalın kalın dişli lastiklerin olsa biraz şansın var. Ama en güzeli cub yada commuter tipi motorlarla karda gezmek, onlar normal lastik bile olsa karda gidebiliyo baya. Cross lastiği takarsan çok keyifli olur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
[YT]Zqs5izVXkbc[/YT]

dscf6220e.jpg

dscf6127y.jpg

dscf5397.jpg

dscf5444.jpg

img1093uq.jpg

img1123u.jpg

img0924g.jpg

img0663zd.jpg

Bu da ben:)
img0666fz.jpg

Sonuç:
1- Karda motor kullanmak tehlikelidir:)
2- Karda motor kullanmak zevklidir
3- yarım metre karda gittim, ama çok değil, arka tekerlek gömülüyor gaza bastıkça.
4- 1 metre karda gidileceğini hiç sanmıyorum:)
5- Karda motor mutlaka kullanın:)

arkadaşın doğru söylemiş...kross motorların sele yüksekliği genelde 95cm olur. 1m kar dediğin zaman motorun %90'nı kara gömülmüş olması demektir.

Bizim ankarada kışlar baya çetin geçiyo, motorlarım için kendim özel kar zinciri yapmayı düşünüyorum :) incek'in ilerisindeki köylerde cross çok keyifli olur. Tabi oraya kadar gidebilirsem karda :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar