Hocam fotograflar gerçekten çok guzel.Hatta sandal ile motosikletinin oldugu fotografı masaüstü yaptım

Gezi de en az fotograflar kadar iyi, haydi kazasız belasız
çok tşk ederim,benim gezilerim içerisinde en kisası bu olsada bende bu gezimi çok seviyorum...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:22 ----------
Kiralık motor bulabilmek mümkünmü Azerbaycanda
Kiralik araba bulmak kolay olsada,burda kiralik motor bulmak çok zor yani yaygin değil.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:25 ----------
Güzel gezi, elinize sağlık.
Motosikletinizin markası modeli nedir öyle ?? (profilinizden gördüm ama nette bilgi bulamadım). Cahillik işte, ilk defa görüyorum. Nereden buldunuz o motoru ?? Çok güzelmiş
Resimdeki motorsikletin modeli Azerbeycanda Zontes ZT 150 3A diye geçio, Çin-den Baküye getiriliyor,Harley Davidsonun yetkili mağazası bu modelin satışlarını yapıyor.Burda fiyatı : 1650 manat,sizin parayla 3200- civarinda. Burda çok sevilen bir model,yanı yedek parça ve diğer şeylerinden dolayı.Zaten Azerbeycanda en çok yaygın 3 modelden biri Zontes.Türkiyede Uğur Mondial Vulture diye geçiyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:29 ----------
görüyorumki kardeş ülkeden yapılan bu paylaşımlar arkadaşları heycanlandırmış . fotoğraflar iç anadoluyu andırıyor. çorak toprak çok gibi sanki ama oralarıda görmek lazım buda sayenizde oluyor . benim annemde kafakasyalı ama onlar kuzeyden karadenize kıyı memeleketlerini fotolardan görüyorum yağıştandır heralde çok yeşil. azerbaycan karasal bir iklime sahip gibi hazar denizinin bir etkisi olmuyormu acaba ? ben azerbaycanı yeşillikleri bol biryer dğiye bilirdim. paylaşım için teşekkürler.
Resimde çorak topraklar.Ama ilk baharda oralar yem yeşil oluyor..Ama genelde o taraflar hep çorak.Azerbeycan çok garip bir coğrafide,bir tarafı çorak toprak,bi tarafı büyük kafkasya dağları bi tarafı güzel ormanlar.genelikle yeşilliklere Büyük ve küçük kafkasya dağları tarafda daha çok görmek mümkün.benim Büyük kafkasyaya yaptığım bir 14 günlük tur var.İnşaAllah yakın haftada paylaşacağım,o zaman tüm arkadaşlarımız Kafkasyanın yeşilliklerinin ve tarihi yerlerinin tanığı olacak.Hazar etrafı çoral araziler daha çok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:34 ----------
anladığım kadarıyla Türkiye'den daha ucuz bir ülke her yönü ile bizim burada kullandığımız sahibinden.com gibi araç satışı yapılabilen bi adres var mı merak ettim girip bakmak isterim. Bu arada çok güzel bir gezi olmuş fotoğraflar harika ben de yerel bir gazete de çalışıyorum ne yalan söyleyeyim harika buldum fotoğraflarını bu resim tekniği hakkında ve fotoğraf makinen hakkında bilgi verirsen çok sevinirim. Kardeş ülkeye selam....
Olumlu fikirleriniz için teşekkür ederim,evet ikinci el ve yeni motorsiklet satış yapılanm siteler var :
www.h2h.az,www.maxi24.az,www.avtomobil.az,www.autoshop.az - bu siteleri açıp motorsiklet katogorisini bulursan baka bilirsin,Azeri Türkçesi kullandığınız Türkçeye benziyor zaten çok zorluk çekeceğini sanmam.
Ben kendimde sıcak haber muhabiriyim.Protestolar,Kaza,deprem ve benzeri olaylarda Foto muhabirlik ve televizyon Muhabirliyi yapıyorum.İzlediğiniz gezide Fujifilm Finepix SL260 - fotoğraf makinesini kullandım,yukarıdakı bir kaç fotoda (nerdeyse 2-3 tane) Paint NET programını kullandım,diğer resimleri doğal olarak ekledim.
İşlerinizde başarılar dilerim,komşu ve kardeş ülkeye kucak dolusu selamlar,sevgiler