sedat 57 Yamaha olsun çamurdan olsun...

sevgili kardeşim ybr 250 senin için hayırlı olur inşallah... çok istedin kjavuştun...

sevgili abicim.... sende motoru satarken gösterdiğin ilgiden dolayı teşekkür ederim motosiklet kardeşliği adına...(Serdar Aydın)

hayırlı olsun sedat.. gözdağında ıslatacağız artık....:cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry:

Sevgili Ramazan bu alet beni ne kadar memnun ettiyse umarım Sedat'ı da memnun eder.İyi bir makine verdim Rabbim alana satana hayırlı etsin.

Moderatör
Alana da satana da hayırlı olsun :) Sedat, o motor ihtiyar delikanlının elinde çok temiz kullanıldı, hep gıcır gıcır parlardı. Sende kazasız belasız iyi günlerde kullan inşallah :)

Sevgili Ramazan bu alet beni ne kadar memnun ettiyse umarım Sedat'ı da memnun eder.İyi bir makine verdim Rabbim alana satana hayırlı etsin.

sağolasın abi..zaten seni tanıyan tanır abi... ben sedat a da sanada her konuda kefilimdir... hiç şüphen kuşkun olmasın abi en az senin kadar iyi niyetli yalanla dolanla işi olmayan temiz biridir...

abi yaptıkların için sağol...
sedat kadar bende sevindim..hemi senin yeni alacağın motor için hemi sedat için... rabbim hiç birimize kaza bela göstermesin...

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
hayırlı olsun kardeşim...
güle güle binersin inşallah...:cat:

sağolun var olun agalar allah herkese minimum 250 cc nasip etsin benim hayalimdi desem yeridir..diyeceksiniz 250 cc nin nesi hayal benim için öyleydi..3 sene ybr 125 kullandım 50 bin yapmişimdir..bi 3 yılda bu motoru kullanmak istiyorum..Reşit resimlerini çekti atar müsayit olunca hadi bakalım..Serdar abiye metehandroya emeği geçen herkesten allah razı olsun..

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Sdeat hayirli olsun bende bugun sattim motoru

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
kuyrugu eğri duruyor hacı...
gel buraya bana birşeyler ısmarla...450 tl olanından :cherry:

kuyrugu eğri duruyor hacı...
gel buraya bana birşeyler ısmarla...450 tl olanından :cherry:
:queen::queen: motoru bari göreydin ya nerden biliyon yamuk olduğunu :queen::queen: kurban bayramından sonra koç kesicem aga adağım var o parayı orda kullanıcam hayırlı bi işte :) Aslında benim amacım koç kesilirken motorla birlikte resimleri atmaktı ama arkadaşlar sağolsun çok hızlı davrandı..:p

sağolun var olun agalar allah herkese minimum 250 cc nasip etsin benim hayalimdi desem yeridir..diyeceksiniz 250 cc nin nesi hayal benim için öyleydi..3 sene ybr 125 kullandım 50 bin yapmişimdir..bi 3 yılda bu motoru kullanmak istiyorum..Reşit resimlerini çekti atar müsayit olunca hadi bakalım..Serdar abiye metehandroya emeği geçen herkesten allah razı olsun..
hayirli olsun,keyifli surusler dilerim, iyi bir tercih yapmissin

:queen::queen: motoru bari göreydin ya nerden biliyon yamuk olduğunu :queen::queen: kurban bayramından sonra koç kesicem aga adağım var o parayı orda kullanıcam hayırlı bi işte :) Aslında benim amacım koç kesilirken motorla birlikte resimleri atmaktı ama arkadaşlar sağolsun çok hızlı davrandı..:p

KOÇ KESİLDİKTEN SONRA BİZİM EVE paşa... zaten o sürede ben evde olacağıum...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayırlı olsun.
Çok temizdi Serdar Abi'nin ybr 250'si.
Güzel bir tercih olmuş.
Allah kaza,bela vermeye...

Hayırlı olsun sedat harika bi makina almışsın geçen mete aradı söyledi cikarmazsa memnun oldum güle güle bin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar