Arada bikaç tane farklı motor var ama asıl racing budur. :queen:
[YT]NW0Opwl-01Y[/YT]
[YT]NW0Opwl-01Y[/YT]
Yağız delikanlı diyorlar senin için, Namın sordum pala tiger dediler... Gel sana benim SüperMotoyu satalım...
bu başlık, cahil adamla tartışılmaza çok güzel bir örnektir. birileri doğruları bin kerede yazsa birşey değişmeyecek.
nedendir bilmem, enduro sürmeye başlayalı bıyıklarım pala çıkar oldu :ala:: , irkek motoruymuş
3. motoru da alırsam dayak yerim evde, namımız iki paralık olur
Ben çoğunlukla motosiklet sürerken erkeklik ispatından uzak durma taraftarıyım.
Fakat madem çok talep var buyrun:
http://www.youtube.com/watch?v=VHpbRbiF__g
27.14'den itibaren izleyiniz gerçek enduroyu.
Slmlr
Brkn
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:33 ----------
Körler ülkesinde tek gözlü adam kral oluyor.
Klavye başındaysa motosikleti vitrinde görmüş adam, GP pilotu/Dakar şampiyonu oluyor.
Bıktım bu bilip bilmeden atıp tutmalardan.
Daha enduro'nun ne olduğunu bilmeyen adam, enduro/motosiklet felsefesinden bahsedince bana da geldiler artık.
Bu nedir yahu?
20 senedir yanlış biliyorsa, biz öyle değil böyle diyince kabahat mi oluyor?
Hem cahil, hem yaygaracı, hem de hep mağdur profile gıcığım arkadaş.
Tam şu andaki siyasi havaya uygun tartışmalar...
Biraz internet dışındaki kaynaklardan nisbeten sağlıklı bilgileri okuyalım, atıp-tutmadan önce öğrenelim, iki kere düşünüp bir kere yazalım diyorum.
Slmlr,
Brkn
Güçü kontrol etmek zordur kardeşim. Bu enduro değilki gazı kökleyince yavas yavas gitmesini bekle.Tekere gelirsen 3.vitese kadr buda 220 km 200 km demek arka sağa sola atar gücü zaptetmek zordur ve zoru racingle aşarsın.Arada bikaç tane farklı motor var ama asıl racing budur. :queen:
[YT]NW0Opwl-01Y[/YT]
Eh işte, bir de yazılanlar, ses tonu ve mimikler ile desteklenmez durumda olunca maalesef söylenenler yanlış da anlaşılabiliyor, bu da tartışmaları iyice saptırıyor falanOluyor forumda böyle şeyler
![]()
alakalı mı iblmiyorum ama göstergedeki r1100gs ye ait olup mil cinsinden verilmiştir...
http://yhelteljel.ee/wp-content/uploads/2009/02/img_8413.jpg
Şimdi topladım, çarptım, karekökünü alıp Pi rakamı ile çarptım ve 150 milin 240 km yaptığını gördüm, iyi, fena hız değil
Yok be yalan söyledim, yakın gözlüğünü takınca kadranda görüyorun zaten...
Ha dediğin gibi olabilir, doğru.dur bende büyüteç takayım yoksa toplam 44226,1 mil mi ?
Hellas kardeş, madem Komotini'desin arada bir Serres'e piste uğra.
Şöyle biraz dizlik erit de görelim ne kadar erkeklik durumu varmış.
Ben hep görüyorum yollarda, viraja giremeyen, baston gibi süren "ERKEK" leri.
Ne fren yapmaktan haberleri var, ne motorda oturuştan.
Patates çuvalı gibi seleye yayılıp, gözlerini sürat göstergesinden alamadan motor üstünde durmaya çalışma hali.
Sonra da herkese bir ahkam kesmeler.
Ne kibirmiş arkadaş enduro sahiplerinde?
Yüksek seyahat motorları harika tabii, giyersin karayolları işçisi gibi sarı yeleği, saatte 70 km'yle cehalete yolculuk.:wiinkk:
Slmlr,
Brkn
Hellas kardeş, madem Komotini'desin arada bir Serres'e piste uğra.
Şöyle biraz dizlik erit de görelim ne kadar erkeklik durumu varmış.
Ben hep görüyorum yollarda, viraja giremeyen, baston gibi süren "ERKEK" leri.
Ne fren yapmaktan haberleri var, ne motorda oturuştan.
Patates çuvalı gibi seleye yayılıp, gözlerini sürat göstergesinden alamadan motor üstünde durmaya çalışma hali.
Sonra da herkese bir ahkam kesmeler.
Ne kibirmiş arkadaş enduro sahiplerinde?
Yüksek seyahat motorları harika tabii, giyersin karayolları işçisi gibi sarı yeleği, saatte 70 km'yle cehalete yolculuk.:wiinkk:
Slmlr,
Brkn