[Bursa - MT]

sizde sağolun siz istediğiniz için eklemek istedim...
sizde katılırsanız sizlede tanışmak fotoğrafınızı paylaşmak isterim...
Ne yalan söyliyim beni üzen şeyleri unutmaya stresimi atmaya ihtiyacım vardı cross ve çamur sağolsun :)
hocam ılgınıze cok tesekkur ederım .ama maalsef 4-12 calıstıgım ıcın katılamıyorum.artık hafta sonu gezılerı uyar sanırım yada bayramda fılan bı etkınlık olursa ancak oyle:bıde ben karacabeyden gelıyorum.

:rendeer:Gelen ve gelemeyen bütün mt ailesine çok teşekkür ediyorum sizler geldiğiniz zaman yaşadığım duyguları şuanda anlatamam bu güne kadar beni bu derecede duygulandıracak birşey başıma gelmedi desem yeridir biz mt ailesi olarak birbirimize sürekli böyle değer verip birbirimize bağlandığımız zaman bizi hiç kimse motor hayatından yıldıramaz ve birbirimizden ayıramaz KAZASIZ BELASIZ YOLLARDA GÖRÜŞME DİLEĞİYLE yüce rabbim bizleri ve tüm şöförleri korur inşallah :rendeer:

:rendeer:Gelen ve gelemeyen bütün mt ailesine çok teşekkür ediyorum sizler geldiğiniz zaman yaşadığım duyguları şuanda anlatamam bu güne kadar beni bu derecede duygulandıracak birşey başıma gelmedi desem yeridir biz mt ailesi olarak birbirimize sürekli böyle değer verip birbirimize bağlandığımız zaman bizi hiç kimse motor hayatından yıldıramaz ve birbirimizden ayıramaz KAZASIZ BELASIZ YOLLARDA GÖRÜŞME DİLEĞİYLE yüce rabbim bizleri ve tüm şöförleri korur inşallah :rendeer:
sahnelerde boy gosterecegın gunu sabırsızlıkla bklıyoruz.tekrar tekrar gecmıs olsun.bı an once ıyılesmeye bak bence.

Toplantı fotograflarını bugun (18.10.2012) ögleden sonra bakabilirsiniz gelen gelemeyen herkeze tesekkurler

:bounce: "Her Şerde bir hayır ,her hayırda da bir şer vardır"demiş SAV...Bundan sonra hep birlikte daha sağlam ve art niyetsiz bir grupla anlaşmazlıklkarı çözerek ve çoğalarak yolumuza devam edicez inşaallah,gelen.gelemeyen,herkese teşekkürlerimi sunuyorum(eğlenceli ve yine esprili keyifli bir gece yaşadık),yalnız şu andaki eksiğimiz,kurallarına göre sürüş,bir sonraki toplantıda bunu çok iyi oturtmalıyız.Aramızdan,ben yaparım diyen bir arkadaş sözlü yada yazılı bizlere kuralları okuyup anlatmalıve taviz verip veremeyeceğimiz konular ayrıntılı konuşulmalı...Gönüllü arkadaşlar eller havaya lütfen:cat:...

Dün akşam koptuk gittik yine Hamza geri kaldığını sonradan fark ettik affoal .Yavaşladık ama baktık gruptan kimse yok ortalarda devam ettik bizde. Umarım bi sıkıntı yaşamadan varmışsındır eve.

aslında kaçmak değildi niyetim ama çok hızlı degil benim alet gurup parca parca döküldü enson dordüncü gurup sağa dönerken solumda ankara tabalasını görünce ordan devam ettim kaybolmaktansa bi problem yok ama eve geldim çok tatlı bi uyku çektim :)

Yeni kullanmaya başlıyorum şehir için otomobile alışmışım 70km den sonra titreşim muazzam artıyor şu aralar hız 60-80km arasında maksimmum oda arkada kalmama sebep oluyor :)

Mt Bursa Toplantısı

17.10.2012 Mt Toplantısı

Gelen Gelemeyen Tüm Arkadaşlar Teşekkürler Güzel Geçti

Davut Emre Kardeşimede Çok Geçmiş Olsun Ailesinede Çok Teşekkürler Bizim Gibi Delileri Kabul Ettikleri İçin

Başta Kopmalar Olsada Güzel Bir Geceydi....

....Şimdide FOTOGRAFLAR........

20121017185142.jpg

20121017194836.jpg

20121017194857.jpg

20121017194915.jpg

20121017195037.jpg

20121017200223.jpg

20121017202126.jpg

20121017202135.jpg

20121017202143.jpg

20121017212212.jpg

20121017213232.jpg

20121017215634.jpg

20121017215646.jpg

20121017215655.jpg

20121017215704.jpg

Bidahaki Toplantımız Büyük İhtimalle Bayramlaşmada Olacagından Dört Gözle Bekliyorum ....

Mutlu Arkadaşımada Ayrıca Teşekürler Anladın Sen Mutlu...... :cat:

Fotograflar İçin Kusura Bakmayın O Kadar Net Olmasada İdare Eder Bu Gidişle Profesyonel Bir Makina Alacam Galiba ....

:bounce: yalnız şu andaki eksiğimiz,kurallarına göre sürüş,bir sonraki toplantıda bunu çok iyi oturtmalıyız.Aramızdan,ben yaparım diyen bir arkadaş sözlü yada yazılı bizlere kuralları okuyup anlatmalıve taviz verip veremeyeceğimiz konular ayrıntılı konuşulmalı...Gönüllü arkadaşlar eller havaya lütfen:cat:...

hoçam ben seve seve üstlene bilirim teorik kısmı hazırlayıp anlatmayı ama teçrübeli biri sürekli toplantılara katılabilen sözcülük yapabilecek 2-3 arkadaşa daha ihtiyacı olucaktır...
araştırır derler toparlar gerekirse istersenizde okurum ama sizlerin teçrübelerini paylaşmak sözüyle...

Yanımda 2-3 kişi olsun dememin sebebide gelme olayım kesin olmuyor mualesef aksamamış olur çalışmalar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:05 ----------

fotoğraflar çok güzel çıkmış elinize sağlık net değil ama güzel bir beraberlik var :)

Gene gelemedik arkadaş ya. Bursa dışındaydım okadar bastım yetişeyim diye ama gece 02:00 gibi anca kent meydanına gelebildim. Bir sonraki toplantıya kesin katılacağım artık. Resimlere bakıyorum 3-4 kişyi anca tanıyorum :)

zekerıya ellerıne saglık.davut emre zıyaretıde cok şık olmus hakkaten.(ben olsam aglardım be)mınık lerınde katılımı hakkaten cok guzel olmus.sanırım buyuduklerınde bu toplantılarda hıc yabancılık cekmeyecekler.ümit kardes her gecen toplantıda dahada buyuyen bı aıle olma yolundayız.umarım bayramda olacak yada olabılecek (hava sartlarına,ve zaman uyunlugu)toplntı veya gezıde cokdaha kalabalık olacaktır.henuz 2 kez katılmıs olmma ragmen dost caanlısı hossohbet ınsanlarla bolca vakıt gecırmek gercekten cok guzel.bursa mt uyelerını saygıyla selmlıyor tekerınız her daım duz basmasını temennı edıyorum.

aslında kaçmak değildi niyetim ama çok hızlı degil benim alet gurup parca parca döküldü enson dordüncü gurup sağa dönerken solumda ankara tabalasını görünce ordan devam ettim kaybolmaktansa bi problem yok ama eve geldim çok tatlı bi uyku çektim :)

Yeni kullanmaya başlıyorum şehir için otomobile alışmışım 70km den sonra titreşim muazzam artıyor şu aralar hız 60-80km arasında maksimmum oda arkada kalmama sebep oluyor :)

Haklısın bizim motorlar 80 sonrası masöre dönüyor :) Sağsağlim eve gidip huzur dolu bir uyku uyuduysan sıkıntı yok :) Yeni başladığın için trafikte insanı hepten geriyor. Zamanla motor üzerindeki hakimiyeti oturttukça esmeye başlarsın sende ;)

tabiki kilometreler lazım benim için ama turlarda da böyle olucaksa başlangıç ve bitişi aynı olan başka rotolar cizmem gerekebilir...
kimseden benim gibi yavaş gitmesini bekliyemem, gerekte yok bence bi bardak cayı sohbetimizi paylaşmaya geldim :)

tabiki kilometreler lazım benim için ama turlarda da böyle olucaksa başlangıç ve bitişi aynı olan başka rotolar cizmem gerekebilir...
kimseden benim gibi yavaş gitmesini bekliyemem, gerekte yok bence bi bardak cayı sohbetimizi paylaşmaya geldim :)

Turlar da böyle olmaz dostum herkes evine dağılmak üzere genel bir turlama yaptığı için biraz daha relax oldu bu sefer. Genelde öyle olmaz.

Kesinlikle grup sürüşlerinde gezilerde kopmalar fazla olmuyor böyle. Toplantı sonrası olabilir tabiki böyle şeyler . Ve gezilerde genelde hız sınırını en yavaş üyeye göre ayarlıyorlar.

Şükür YARABBİ kara bulutlar kalktı üzerimizden :) gerçekten güzel bir gece oldu gelen ve yüreğiyle bizimle birlikte olan herkese çok çok teşekkürler arkadaşlar haftaya çarşamba yine böyle geniş aile toplanalım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar