Mondial Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ön :100/80-17 280 TL
arka :130/70-17 340 TL
fiyatlar pirelli sport demon

Yuh.bide pirellinin fiyatı.michelinin fiyatını hiç sormayalım ozaman.hatta konuyu değiştirelim:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:37 ----------

Michelin daha ucuzmuş beyaaaa.
Michelin 110/80-17 270TL
Michelin 130/70-17 320TL=590 TL
Lastiklerine çok iyi bak arkadaşım.

Arkadaşlar bende bu akşam az önce ufak bir problem yaşadım. Yolda iken vitesleri değiştire değiştire gidiyordum. Ve bir ara ayağımla vites kolunu bulamadığımi fark ettim. Bir baktım arada bulunan mil çıkmış vidalı yerlerinden. Sallanıyordu allahtan bir taraftan tutmuş düşmemiş. Taksicilere uğradım yardım ederler belki diye anahtar yada pense istedim petrollere gittim kimse yardımcı olmadı. Bunu motorcuyüz diye mi yapıyorlar çok merak ediyorum. Ellerimle dişimle hallettim eve döneceğim birazdan inşallah. Dönünce yine yazarım.

Arkadaşlar bende bu akşam az önce ufak bir problem yaşadım. Yolda iken vitesleri değiştire değiştire gidiyordum. Ve bir ara ayağımla vites kolunu bulamadığımi fark ettim. Bir baktım arada bulunan mil çıkmış vidalı yerlerinden. Sallanıyordu allahtan bir taraftan tutmuş düşmemiş. Taksicilere uğradım yardım ederler belki diye anahtar yada pense istedim petrollere gittim kimse yardımcı olmadı. Bunu motorcuyüz diye mi yapıyorlar çok merak ediyorum. Ellerimle dişimle hallettim eve döneceğim birazdan inşallah. Dönünce yine yazarım.
Valla bu çinli motorlara alet takımsız, yedek vida, somunsuz binilmiyor o yüzden kimseye muhtaç olmuyorum. Hem ne olacağı belli de olmaz bakarsın dağ başında kalmışsın kimse yok.

Geldik çok şükür eve yarın servise gideceğim. Sıksin şu vidalari. Benim birde anahtarı takımi taklavati aldım mi topcase de hiçbir yer kalmaz sanırım :)

bu moto nun aracı GT250 R dan daha dik bi oturuş pozisyonu veriyor.
hyosung GT250 R daha bi yarıs motoru gibi ama bu moto sport touring gibi biraz daha dik

megellinin tipi de çok güzel dediğin gibi beğendim. Yalnız 125 cc yetersiz, benim driftin bagajı ve az yakması olmasa bumotoya koşardım herhalde.

Bildiğim kadarıyla megellide 250cc de var ama performansını bilmiyorum. Aprillia'yi bende bu ayki motoron dergisinde okudum. 125cc ancak belli bir devirden sonra bir valf varmış açıldığında ekstra güç alıyormuşsun. Motor çok rahat 140-150 görüyormuş. Hatta bu seneki 125cc türkiye pist şampiyonu bu motor ve şu an sahibindende satılık. Tabi giyat olarak hiçte 125cc değil :)

Hepsi güzel parası olana aprillaninkide güzel megellide
megelli nerede üretiliyor

Arkadaşlar iyi geceler 1-2 soru sorucam benim drift 1000 km oldu yarın bakımına gidicem boşta tısss tıssss diye ses geliyor gaz verince sanki vites ayağının oralardan motorun birde vites çok sertleşti bir diğeri kısa far yok benim motorda ampul mü patlamıştır motoru yıkarken nerelere su tutmamaya dikkat ediyorsunuz bir iki arkadaş çinli bu yıkama dediler yıkamadım ondan bi sakıncası olur mu ?

Arkadaşlar iyi geceler 1-2 soru sorucam benim drift 1000 km oldu yarın bakımına gidicem boşta tısss tıssss diye ses geliyor gaz verince sanki vites ayağının oralardan motorun birde vites çok sertleşti bir diğeri kısa far yok benim motorda ampul mü patlamıştır motoru yıkarken nerelere su tutmamaya dikkat ediyorsunuz bir iki arkadaş çinli bu yıkama dediler yıkamadım ondan bi sakıncası olur mu ?
Çinli diye yıkanmaz diye bişey yok. Far kafasının arkasına, kontak ve göstergelere su tutma bide sele altına (şu yan kapakların olduğu bölge) fazla su kaçırma yeter.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar