geçmiş olsun
kaza nasıl oldu peki
kaza nasıl oldu peki
geçmiş olsun
kaza nasıl oldu peki
yavvv veyler kim kaza yapmış ne zaman olmuş ? berkay ne diyosun olm yavvv !
Benim (öz) ağbim kaza yaptı irfan abi tanışmıştın yaz sonu shadow u olan. Geçen hafta perşembe yaptı abim Allaha şükür şuan iyi.
Geçmiş olsun berkay. Ya zaten bu sene kaza ölüm haberi duymaktan motordan soğudum soğuyacam gerçekten. Tam kendime geliyorum çevremden biri kaza yapıyor bu sene azrail üzerimizde dolanıyo sanırım.
berkay üzüldüm kardeşim.. neyse ki iyi olduğunu okudum.. geçmiş olsun.. abine selamlarımı ilet..
Bu sene Ağustos'un sonundan itibaren üzücü haberler hiç yakamızı bırakmadı.
Umarım bundan sonra üzücü haberleri okumak yerine,güzel haberler okuruz.
Akşam akşam iyi güldüm kardeşimValla kardeşim var bi sıkıntı Kocaeli MT olarak bi hamam organizasyonu düzenleyip temizlenelim bir sıkıntı var bu işte![]()
..
Termal çok terletir abi,saati 20 lira :queen:Yalova termalmi demek istedin Serkan kardeşim hamam derken.?
Arkadaşlar Merhaba ;
Öncelikle Berkay Kardeşime Tekrardan Geçmiş Olsun Dileklerimi Dile Getireyim...Biliyosunuz Emrah Kardeşimin Vefatından Sonra Siteye İlk Girişim...Bugun Babası Aradı ve Hayırlı Cumalar Diledi...ALLAH razı olsun Sizlerden Dedi...Bunları İleteyim Dedim...Benim Motorum Yatak Sardı...YAKLASIK 1.5 AYDIR MOTORUMUN PARCALARI TAM OLMASINA RAGMEN SILINDIR KAPAGI BULAMADIGIMIZ ICIN BEKLEDIK...NEYSEKI DEDE İŞİMİ COZDU VE BAYRAMDA MOTORSUZ BIRAKMAYACAGINI SOLEDI.MOTORUMA NE KADAR KIZGIN OLSAMDA GERCEKTEN ONU COK OZLEDIM...CARSAMBA GUNU BUTUN GUN MOTORCUDA OLACAGIM.MOTORUMU CARSAMBA AKSAMI BI AKSILIK OLMASSA ALICAM.BAYRAMIN 3. VEYA 4. GUNU BI YERDE TOPLANIP EMRAH KARDESIMIZI YAD ETMEK ONUNLA ILGILI ANILARIMIZI KONUSUP BI NEBZE ONU ANMAK ICIN BI TOPLANALIM DIYORUM HEM BIZDE BIRBIRIMIZDEN UZAK KALDIK BI SURE....BENDE BUNDAN SONRA AKTIF OLACAGIM SITEDE... HERKESE TEKRAR MERHABA.... TEKERINIZ DUZ BASSIN....
berkay geçmiş olsun kardeşim,
beyler 19 Ekim 'de bir kortej yapalım. Toplanıp izmit, çarşı bayraklarımızla bir geçiş yapalım.
Merhaba arkadaşlar,
Bu aralar izmitte hırsızlık olayları artmış. Dayımın 100lük cup u nu çaldılar,bir arkadaşında yeni kasa 600rr ı gitti. Bu aralar biraz daha dikkat edin motorlarınıza kilit falan aksatmayın.
geçmiş olsun berkay, abinin ciddi bir durumu olmaması işin sevindirici yanı.
ismail yaşıyonmu kardeş sen? sesin soluğun çıkmıyo motoru naptın?geçmiş olsun berkay, abinin ciddi bir durumu olmaması işin sevindirici yanı.