Onlar 3 alır 1 verir ... Peeehh ... :bounce:O kadar laf geçirdiniz peki şimdi utanıyor musunuz kendinizden? Bu hükümet iyi şeyler de yapıyor peeeehhhh![]()
Resmen bilmem ne geçiyor adamlar
bizim milletimiz böyledir,O kadar laf geçirdiniz peki şimdi utanıyor musunuz kendinizden? Bu hükümet iyi şeyler de yapıyor peeeehhhh![]()
bizim milletimiz böyledir,
sadece bir cebinden para gidince konuşur atar.
ama istanbulda yapılan köprüler, metrobüs yollar tranvaylar, metroları yapılan asfalt çalışmaları evler için deneme müdürleri
daha çok yazıcak şeyler var aslın aklıma gelmiyor.
bende motosiklet kullanıyorum benzinli araba da kullanıyorum, benzinin çıkmasına bende karşıyım
asgari ücret le çalışan iki çocuk babasıyım,
yolda buldugunumuz parayı cebe atarız ama 10 tl sini birine verirken arkasından bakarız.
kullanıdıgımız yolları viyadükler köpürler yokken istanbul nasıldı
10 sene önce evet benzin yarı fiyatı idi ama istanbul böyle değildi...
şimdi bu yazdıklarıma karşı çıkanlar olacaklar ama isterseniz bütün motosiklet kullananlar toplansak
ne çare kendi kendimizi kandırıyoruz....
benzine zam gelir başlık benzine indirim gelir başlık,
vergiye zam gelir öfke maaşlara zam olmaz öfke,
neden kimse bir köprü açıldıgı zaman bir yol yapıldıgı zaman,
bir metro açılışı yapıldıgı zaman başlık açmıyor, binmesini kullanmasını biliyoruz ama...
Kabalık olmazsa sorabilir miyim?Ciddi misiniz dalga mı geçiyorsunuz?Dünyanın açık ara en pahalı benzinini kullanıyoruz.Son 10 seneden benzinden toplanılan vergiyle şimdiye kadar kaptıklarının 10 katını yaparlardı.Bizden toplanılan vergilerin nerelere harcandığına ve diğer konulara(PKK,Suriye,şehitlere saygısızlık,aydınların suçsuz yere hapse atılması,........) hiç girmiyorum.Metro paralı yakında her türlü yol viyadük ve köprü paralı olacak.Motorsiklete 250cc üstüne soygun gibi ötv arabaya soygun gibi ötv.Her bahse girerim Türkiye dünyanın orta ve düşük gelirliden kişi başına en fazla vergi toplanan ülkesi ve işin kötüsü aşırı zenginler gelirlerine göre çok komik oranlarda vergi veriyorlar.Ayrıca bu indirim bir kaç hafta sonra gelecek sağlam bir zammın habercisi benzin bayramda sonra 5,20 TL ye çıkacak ve bir süre öyle kalacak.Açıkçası ben 12 seneden beri verdiğim vergilerin hiç bir kuruşunu helal etmiyorum.Beyefendiler olmadık yerlere para harcayacaklar,özel uçak koleksiyonu yapacaklar,12 silindirli arabalarla gece gündüz gezecekler(hem arabalar hem benzini bizim cebimizden),kişi başı ayda 20.000 TL lik telefon konuşması yapacaklar lüks içinde hayatlarını sürdürecekler 3 sene de emekli olacaklar,hepsi bizim cebimizden çıkacak üstelik 65 yaşında mezarda emekli olacağız.Var mı öyle yağma.Lütfen biraz çevrenize bakınız tarafsız bir şekilde olayları değerlendirin ve biraz düşünün en azından kendi iyiliğiniz için.

çok ciddiyim daha çok yazılacak yazı var ama gerek duymuyorum.
anlayacak olursanız sadece bu resmi paylaşıyorum...
[url]http://f1210.hizliresim.com/12/j/f05y9.jpg[/url]
ama istanbulda yapılan köprüler, metrobüs yollar tranvaylar, metroları yapılan asfalt çalışmaları evler için deneme müdürleri
bende motosiklet kullanıyorum benzinli araba da kullanıyorum, benzinin çıkmasına bende karşıyım
yolda buldugunumuz parayı cebe atarız ama 10 tl sini birine verirken arkasından bakarız.
şimdi bu yazdıklarıma karşı çıkanlar olacaklar ama isterseniz bütün motosiklet kullananlar toplansak
bir metro açılışı yapıldıgı zaman başlık açmıyor, binmesini kullanmasını biliyoruz ama...