Simdi sana soyle birsey soyliyim.ben motoru alali nerdeyse iki seneye yaklasti.15000km oldu motor ve 3 gunde 1150 km yol gittim.ne aldigimdan beri ne o 3 gun suren zorlu yorucu yolculukta motorumun gaz yemesi bile degismedi.ben cok memnunun her apache sahibi gibi.objektif olmak gerekirse motoru aldigin gibi lastikleri degistirceksin malum ckalemize yagmur damlasa kizak gibi oluyor yollar ve motorun orjinal lastikleri cok kayiyor.honda cb125cbf 150 yamaha 125 falan bana gore hikaye bu motorun sinifinda rakibi yok.. servisten yanada derdin olmasin ben her turlu destek olurum.simdi servisteki ustayida arayip sorucam o cikma yag muhabbetini kafamatakildi cunku
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:09 ----------
simdi servisteki emre ustayla görüstüm.. adamın cıkma yag muhabbetiden haberi bile yok bu zamana kadar yagını degistirdigim apachelerin hepsi benim dedigim gibi varsa dukkandan sfıryag actım degistirdim yada senin gibi yolladım git 10-40 yag al dedim gittiler aldılar öyle birsey olmadı ollmazda dedi benim dedigim gibi yani
demekki bana bunu anlatan yalan atmıs bilirsin insanımız olmayan seyleri yaratarak olmus gibi anlatmayı cok severler.ayrica motor hakkında yaptıgın tarafsız yorumlar icinde tsk.ederim icim rahatladı simdi artık apacheye korkuyla bakmıyorum.mondial mh drift,yamaha ybr,honda cbf hepsini denedim ama su tvsyi cok merak ediyorum hakikaten nasıl bisey gidisi durusu cekisi artik kismetse alirsak gorucez