Merhaba Herkese .. :)

Adım Tuğba ..Antalyadan katılıyorum
Motora olan ilgimin zaman geçtikçe daha çok arttığını hissediyorum,zaten bi hayranlık küçük yaştan beri vardı ayrı konu :)
Ehliyetimi yapıp kısa zamanda bi Motora kavuşmanın heyecanı içerisindeyim bende :)
Forumda gerçekten çok güzel paylaşımlar var,umarım benimde katkım olur bir şekilde..
Herkese iyi Forumlar güzel paylaşımlar güzel Sürüşler dilerim...
:)

Yarismaya hosgeldin Tugba, zaten burda Antalya'dan bir dolu yarismaci var... Neyse kisa kesiyorum, carki cevirebilirsin 0 iflas oyunda da zarftan motor cikarsa sanslisin...

hoşgeldin tuğba :rendeer: bi ara bayan üye patlaması vardı, çoğu kaybolup gittiler. Forumda daimi olmanız dileklerimizle.

Çevirelim bakalım,umarım Motor çıkar.Mavi zarfı açarmıssınız:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:57 ----------

Teşekkürler Hoşbuldum sağolun...Umarım daimi oluruz :)

Araba cikti, sizi cok yormayalim direk Auto Club Turkey'e alalim... Biz motorcuyuz :king:

ooo araba ha..Tekerleri olan herşey uyar ::haapppy: :king: bye..

( Arabayı satar Motor alırım )

Hos Geldiniz.
Bayan motorcu denilince Yollarda Sym-Piaggio Scooter lar la gezenler Goruyorum :)
Biran Evvel Ehliyete Kavusmaniz Dileklerimle

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
hoşgelidiz tugba hanım Antalyanın neresindensiniz. Birde favori motorunuz nedir?

hoş geldiniz...!

önce ehliyet, sonra korumalar, en sonra motor..!

Hoşbuldum Hoşbuldum...önceliklie evet ehliyet,korumalar,sonra motor :cat:
en sevdiğim motora gelince,gerçekten bi Hondacıyım :) ister motor ister araba,hondayı seviyorum..
ilk başta bi 125lik cbr ile başlamak istiyorum,geriside bi şekilde gelir heralde..kazasız belasız! =)

Simdi ben yine KTM Duke dicem tokatliyacak forumdakiler... Turuncu turuncu, Orange Lady olursun bak benden soylemesi, hem Honda'dan cok daha prestijli bir marka

evet duke güzel :) .... düşünülebilir :) yinede forever honda :) :queen:

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Hoşgeldiniz. Daimi olmanız ve bayan motor tutkunu sayısını arttırmanız dileğiyle...

Bakalım artık gittiği yere kadar..kanımızda var ( :

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:47 ----------

Hoşgeldiniz. Daimi olmanız ve bayan motor tutkunu sayısını arttırmanız dileğiyle...
Teşekkürler Hoşbuldum =) umarımki artar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar