Bu motoru almayın!!!

Motosikleti
Hornet
Motorun ilk sahibiyim.
8 binde bahsettiğiniz arkadaşa sattım.
Motorda ayriyetten tramer kaydı mevcut.
Böylelerini alıcan vericen odunu.

hocam dijital km saatini nasıl geri çekiyorlar ki :/ hem bu motorun servis bakım kağıtları yok mu ?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Dijiyal km yi düşürmek daha kolay. km saatine bağlanan bir pc ile kolaylıkla yapıyorlar artık bu işi. Servis kayıtları vs mevcut. Motorun 2. sahibiyim.

hocam dijital km saatini nasıl geri çekiyorlar ki :/ hem bu motorun servis bakım kağıtları yok mu ?
onu gerçi çekmeye ne var ister 999999km yaz istersen 0:)önemli olan servise gidince ekspertizde kaç km yazdığı eecuyakayıt olunca o değişemyor opel servisinde 60 binde corsa d görmüştüm tech2 cihazıyla bakınca araç 194 bin kmdeydi

ofofof bu ülkede 2. el bisiklet dahi alınmayacak :D ben durumun bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum , insanlara bak arkadaş

---------- Post added at 02:09 ---------- Previous post was at 01:57 ----------

Dijiyal km yi düşürmek daha kolay. km saatine bağlanan bir pc ile kolaylıkla yapıyorlar artık bu işi. Servis kayıtları vs mevcut. Motorun 2. sahibiyim.
kayıtlar mevcutsa eğer alacak kişi biraz saf olmalı

ben cbfimi sattm 38 binde üstünden 2 sene filan geçti
agustosda gördüm sattıgım iti 36 binde motosiklet..
en az 70 binde sattıgım motosiklet tahminime göre

Böyleleri (böyleleri yazan yerde böyle diye başlayıp giden o kadar çok argo var ki forumdaşlar.) yüzünden kendi ırkımdan milletimden soğudum yemin ederim. Biz bu kadar aşağılık bir millet miyiz? Bu kadar mı hain şerefs.z dolu içimizde? Neden her türlü şeyin hilesi bizde? Neden aklımız sadece çakallığa çalışıyor? Ne zaman dürüst güvenilir insanlar olacağız? Yazık gerçekten çok yazık o kadar çok şey var ki söylemek istediğim...

digital km saatinide düşürüyorlarsa pes doğrusu... litrelik motor almak daha kolay sanırdım...
O zaman paran neye yeterse sıfır olarak onu alacaksın.. kendini strese hiç sokmayacaksın..
hadi bu şerefsiz km saatini düşürüyor.. be bu işi yapan usta evine çocuğuna rıskını nasıl götürüyor..

bende her zaman motor alırken göstergesinde yazan km sine değil kulağımı koyduğum motorunun sesiyle kakar veririm..adam 30 000 kullanmıştır ama hep zornlanmıştır o motor sesiyle çalışmasıyla belli eder.. ama motor 50 000 kullanılmıştır o motor hırpalanmamıştır o motor alınır.. km ye falan takmayın gidin bakın inceleyin veya inceletip alın...

ulen ne totoşlar var yahu.şeytan diyo ara motora bakacam de gezdir dolaştır kurcala akşama kadar testis geç adamla akşamda bunun kmsiyle oynanmış de yolla gitsin

bende fazerımdan önce cbf 250 satmıştım 40 binde bir ara ilanlarda görmüştüm 23500 km de
ulan ben alırken bile 24300 km idi.
ama o işte bir gariplik var zaten ya çözemedim...

km yi kafadan sallamış olabilir ilan verirken.kimileri önemsemeden veriyor ilanı.Gercekten motorun başına gidildiğinde ilanda yazılan km ise ahlaki değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar