İphone 4g S ... Ses sorunu..

İyi akşamlar arkadaşlar dün iphone 4s aldım ,biriyle telefonda konuşunca karşıdaki 10 kelime söylüyorsa birini anlayabiliyorum cızırtılı geliyor ses,telefoncuya sordum kendi türkcell kullanıyomuş bende hiç sorun yoktu sende kartını yenilettir 3g destekli yap dedi... Pazartesi sim kartımı yeniletecem müşteri hizmetlerinide arayıp 3gyi açtıracam..

Sizce sorun ne olabilir.... ??

Biz aldığımızda jelatin vardı ses çok az duyuluyordu ama cızırtı yoktu.

Ses yüksek geliyorda çok cızırtılı anlaşılmıyor karşıdan gelen ses...Hoparlördede kulaklıktada aynı cızırtılı.. 3g hat ile bağlantısı varmı acaba ????

eğer hat ile alakalıysa ne ala. hoparlör desek... kulklıkta yapmaması lazım. kulaklık desek hoparlörde de sorun aynı.
hmmm. bi düşüneyim.
eğer hoparlör kablolarında ya da bağlantılarında kısa devre varsa belki bu yüzdendir, ama o zamanda max. ses oldukça düşer.
başka bir hatla denedin mi?

İyi akşamlar arkadaşlar dün iphone 4s aldım ,biriyle telefonda konuşunca karşıdaki 10 kelime söylüyorsa birini anlayabiliyorum cızırtılı geliyor ses,telefoncuya sordum kendi türkcell kullanıyomuş bende hiç sorun yoktu sende kartını yenilettir 3g destekli yap dedi... Pazartesi sim kartımı yeniletecem müşteri hizmetlerinide arayıp 3gyi açtıracam..

Sizce sorun ne olabilir.... ??

En basit yöntem, hattını çıkarıp telefoncunun telefonuna takarsın, sonra o hattını senin telefonuna takar birilerini ararsınız. Böylece telefondan ya da hattan olup olmadığı anlaşılır ona göre aksiyon alırsın :)

Dün biraz aceleci davrandım o yüzden size sormak istedim birazdan gidip öyle yapacam teşekkür ederim ... ;D

Arkadaşlar telefoncuda uzun süre çalıştım,teknik bilgim var büyük bir ihtimalle telefondan hattan olması çok zor.Hattan ancak 1 yada 2 aramada yapar düzelir ondan sonra.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar