Motosiklet Sevdası Başa Bela :)

beni anlatmıssınız resmen inş sizde bende alırım.. Benim ailem de araba diyor..

beni anlatmıssınız resmen inş sizde bende alırım.. Benim ailem de araba diyor..
Hayırlısı olsun o zaman bu durumda daha çok genç arkdşşarımızda vardır eminim ki , ama ben her şeyi kurallarına uygun yapmak istiyorum yinede olmuyor gibi gözüksede yavaşça oluyor .. Allah yardımcımız olsun ne diyelim.. :)

yasım 17 ehliyetimi aldım.. 550 tl tuttu.. 4500 tl param var..fakat bazı dolaylardan dolayı alamıyorum .. Para duruyor :) ama alıcam en sonunda bence sende alırsın citaya düşür 2. El bişi al onla takıl,sonra biraz para biriktir.. Sonra sat istedigini al..

Benim durumuma yakin, fakat yapman gereken ciddi oldugunu gostermek fakat bu ciddilik adim basi ben motosiklet istiyorum annneeeeeeee babaaaaa olmamali, kursa katilman dogru, yapman gereken; "Eger siz bana bu ekipmani, motoru almassaniz ben parami biriktirir cin mali bir scooter alirim, uzerine kalirsa ancak koruma alirim. Fakat bu motorun ne frenine ne lastigine ne gidonuna guvenebilirim. Kaza olursa ve bana birsey olursa, bu vicdan azabina nasil dayanacaksiniz?" bunu dedigin anda gozlerine bak...

Ek bir gelirim olsa havada karada öğrenciyiz nede olsa hayrlısıyla sınavdan sonra almayı düşnüyorum , alıyorsam tam alırım diyorum onun için pekte çita düşcek sanmam :)

Yazını okudum güzel yazmışsın motor işi böyle işte halbuki araba kazasında da çok sayıda hayatını kaybeden insanlar var ama kimse arabaya binme demiyor ama bir kişi motor kazasında ölünce başlıyorlar motoru kötülemeye...motor aşırı dikkat ister trafiği sen yöneteceksin yol hakkı benim demeyeceksin hiçbir zaman...karşındakini her zaman afedersinde mal yerine koyacaksın ki hayatta kalabilesin...türkiyede motosikleti kimse araç yerine koymuyor benim bulunduğum yerde toplasan 10 tane motosiklet var ve bu sene burda 3 tane motor kazası oldu bir arkadaşımız hayatını kaybetti birinin kaburga kemiği kırıldı diğeri de iki gün hastanede yattı çıktı ama üçünde de suç karşı taraftaydı motosikleti araç yerine koymayan öküzlerdeydi yani...ben yakın arkadaşımı (motosikletlerimiz bile aynıydı)motor kazasında kaybettim ama hala motora olan aşkım bitmedi kendime bir çelik zırh almadığım kaldı şehir içinde 50 km nin üstüne çıkmıyorum artık,gece motora binmiyorum çünkü gece görüş açım çok daralıyor ve buna benzer bir sürü önlem...hatta insanın olduğu yerde dahi motor kullanmak istemiyorum..

Elim bir defa motosikletin gidonuna değdi inşallah ölene kadar bırakmayacam.

Benim durumuma yakin, fakat yapman gereken ciddi oldugunu gostermek fakat bu ciddilik adim basi ben motosiklet istiyorum annneeeeeeee babaaaaa olmamali, kursa katilman dogru, yapman gereken; "Eger siz bana bu ekipmani, motoru almassaniz ben parami biriktirir cin mali bir scooter alirim, uzerine kalirsa ancak koruma alirim. Fakat bu motorun ne frenine ne lastigine ne gidonuna guvenebilirim. Kaza olursa ve bana birsey olursa, bu vicdan azabina nasil dayanacaksiniz?" bunu dedigin anda gozlerine bak...
kısmen haklı olabilirsin ama onlar tamamen karşı bir şey olmasından korkuyorlar .. İlle de annede annedeee demiyoruz herhlde haha :D tşkler yorumun için , Ne kadar ciddi olduğumu benden çok onlar biliyor zaten .. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:44 ----------

Serdar abi ne desen haklısın valla her şeyin hayırlsıı :( Allah rahmet eylesin....

Beyazıt abi valla sende haklıısn Allah kaza bela vermesin .... :)

Korumalarını al, ehliyetini al. Gidip de; "ben elimden geleni yaptım artık sıra sizde."

Ne kadar çok konu açmışsın belli ki heyecanlısın iyi güzel de biraz ağır ol, yavaş git. Ailen haklı hele bi üniversiteni kazan. Ben üni 3.sınıftayım hala bekliyorum ama artık benimde sabrım kalmadı önümüzdeki sezona aldıracağım.

Ne kadar çok konu açmışsın belli ki heyecanlısın iyi güzel de biraz ağır ol, yavaş git. Ailen haklı hele bi üniversiteni kazan. Ben üni 3.sınıftayım hala bekliyorum ama artık benimde sabrım kalmadı önümüzdeki sezona aldıracağım.

Kaç senedir bu hayalle yaşıyordum ben, Ehliyeti aldıktan sonra direk eğitim alıcam ve alana kadar motorsiklet kiralar çıkarım .. Ekipmanları daha ehliyeti almadan ayarlamaya çalıştığımdan belli oluyordur ... Saygılar :)

Kaç senedir bu hayalle yaşıyordum ben, Ehliyeti aldıktan sonra direk eğitim alıcam ve alana kadar motorsiklet kiralar çıkarım .. Ekipmanları daha ehliyeti almadan ayarlamaya çalıştığımdan belli oluyordur ... Saygılar :)
Bende aynen motoru almadan ehliyet ceket eldiveni aldım bi kask kaldı onu da inşallah motosiklet fuarına geçen senelerde olduğu gibi bu senede(2013) gelebilirsem alacağım.Ondan sonra ver elini motor almaya... :D
sevgiler:)

yazın güzel olmuş motor aşkı bambaşka birşeydir . kelimeler anlatmaz. sen kendini bilirsen kendi sürüşünden çok cevrendeki araçların sürüşüne dikkat edersen hiçte tehlikeli değil ama mutlaka eğitim şart !!!

Tşk. ederim güzel dilekleriniz için... Bu arada aynen aktılıyorum bakalım hayırlısı, Bu arada gelmişme var annem şu sınava kadar adam gibi oturup çalışıyım sınav çıkışı anahtar hayırlısıyla elimde olucakk.. :)) Saygılar herkesee :)) :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar