- Konu Yazar
Merhaba adım Çağrı aranıza İzmir'den katılıyorum,91 doğumluyum,21 yaşındayım.Bundan yaklaşık 1 yıl kadar önce içimde aniden parlayan bir motosiklet merakından sonra bu yaz kendimi kursa kayıt olurken buldum ve sonunda ilk eğitimimi de aldım,eğitimim 7 saat sürecek.Daha önce vitesli vitessiz motor kullanmadım.Kullandığım motor Honda Titan'dı.İlk izlenimlerimi paylaşayım:İlk zorlandığım nokta motoru ayaklığa almak oldu,bunun için biraz efor sarfetmek zorunda kaldım devamında ise eğitmen oldukça yetenekli olduğumu,daha önce motor kullanmama rağmen başarılı olduğumu hiç kullanmayanlar 20-30 metre dahi ilk derste süremediklerini söyledi,slalom yaptım,1.vitesten öteye henüz geçemedim,eğitmen izin vermedi,bir diğer zorlandığım nokta ise sürekli motoru istop ettirmek oldu.Rölanti ayarı,debriyaj ayarı vs alışmam yarım saatimi aldı sonrasında.Motora binmeden önce acaba ne hissedeceğim diye düşünüyordum,tarzımı belirlememiş olsam da commuter ile başlayıp devamında SS yahut Cruiser düşünüyordum.Motora binince fikrim değişmedi hatta eğitim alıp direk 600 cc alanlardaki deli cesaretine şaşırdım.Titan bile hiç motor kullanmamış biri için fazla ataktı,zaman zaman kontrolü kaybettim.Fakat her şeye rağmen 15-20 km hızlarla gitmiş olsam da o rüzgarı yemenin ayrı bir heyecan olduğunu ilk kez farkettim.