Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Gel Vatandaş Gel 2008 MODEL HONDA CBR125R ye gel Taze Çekildi Kırmızı Canavarı büğün aldık Bartından Karabüke getirdik.

Allah kazadan beladan saklasın. Motoru hayırlı olsun arkadaşın.

sabah çokkk güzel bir vida gördüm arkadaşlar tekere girmiş olan :)) hafif sol kısımda.acaba ne zamandır orda merak ettim lastiğin sertliği de gayet iyi.ankarada yama işini yapabilecek tanıdık yeri olan var mı acaba =)

sabah çokkk güzel bir vida gördüm arkadaşlar tekere girmiş olan :)) hafif sol kısımda.acaba ne zamandır orda merak ettim lastiğin sertliği de gayet iyi.ankarada yama işini yapabilecek tanıdık yeri olan var mı acaba =)
Hocam geçmiş olsun allahtan farkına varmıssın.

Merhaba arkadaslar bende araniza yeni katildim gecen hafta 2012 cbr 125 r aldim ilk defa vitesli kullaniyorum ilk basta kalkis sorunum oldu ama hallettim motor gayet guzel yere hakim ama virajlarda yatmak gerekiyor. Bazi soorularim var simdi devir sayilari var vites gecisleri nasil olmasi lazim devir sayisina goremi vites arttiricaz yoksa motor sesine goremi?

@cx571 sağol kardeşim.evet bi bakıma erken farkına varmam iyi oldu.tedbiri ona göre alacağız =)

@satrihkon yeni almışsınız rodajdasınız, haırlı olsun.6 bin deviri geçmeden 1000 ila 1500km devam edin.geçmiş sayfalardan çoook fazla detay bilgisi alabilirsiniz.

Türkiye'ye böyle bir renk gelse, Cbr satışlarında patlama yaşanır bence :) :) :queen:

dün lastikciye gittim.vidayı çıkarttı, tornavida ile deliği biraz genişletti.pilastik bir parça ile tıpadı ve kalan uç kısımdaki pilastiği de jilet ile kesti.birkaç ay idare eder mi dersiniz arkadaşlar ne kadar sağlıklıdır bu..

Merhaba arkadaşlar, dün Ayvalıktan Balıkesir'e Honda Pekcana 8 bin km bakımı için gittim. 8 bin bakımını geçirmiştim motoru 10 bin kmde götürdüm. Yapılan işlemleri sıralıyorum faydası olur belki götüreceklere.

- Mobil 15-50 Racing Yağ Konuldu
- Hava Filtresi Değişti
- Zincir Gerildi, Temizlendi, Yağlandı Fakat Ömrü Bitmiş 14.000 km de değişecek.
- Lastikler 4-6 Bin Km Daha Götürürmüş.
- Fren Balataları Gayet İyi Çıktı. Rahat 6 Bin Daha Götürür.

Aynı zamanda grenaj fiyatlarına bilgisayardan tekrardan baktırdım.

Sağ Grenaj Büyük Olan 90 TL
Kafa Grenajının Sağındaki Panzot 50 TL
Egzoz Korumasınada 30 TL Gibi Bir Fiyat Verdiler.

Serviste 3 tane kazalı cbr125r vardı. 2012 Model cbr125r'ın da grenaj fiyatları aynı denildi bana verilen fiyatla 2012 beyaz cbr125r'a verilen fiyat aynı hatta parçaları getirtmişlerdi.

dwr97.jpg

dün lastikciye gittim.vidayı çıkarttı, tornavida ile deliği biraz genişletti.pilastik bir parça ile tıpadı ve kalan uç kısımdaki pilastiği de jilet ile kesti.birkaç ay idare eder mi dersiniz arkadaşlar ne kadar sağlıklıdır bu..
çok gider daha ya. benım araba lastiğide öle olmustu :D halen kullanıyorum 1 sene oldu :D

Merhaba arkadaşlar, dün Ayvalıktan Balıkesir'e Honda Pekcana 8 bin km bakımı için gittim. 8 bin bakımını geçirmiştim motoru 10 bin kmde götürdüm. Yapılan işlemleri sıralıyorum faydası olur belki götüreceklere.

- Mobil 15-50 Racing Yağ Konuldu
- Hava Filtresi Değişti
- Zincir Gerildi, Temizlendi, Yağlandı Fakat Ömrü Bitmiş 14.000 km de değişecek.
- Lastikler 4-6 Bin Km Daha Götürürmüş.
- Fren Balataları Gayet İyi Çıktı. Rahat 6 Bin Daha Götürür.

Aynı zamanda grenaj fiyatlarına bilgisayardan tekrardan baktırdım.

Sağ Grenaj Büyük Olan 90 TL
Kafa Grenajının Sağındaki Panzot 50 TL
Egzoz Korumasınada 30 TL Gibi Bir Fiyat Verdiler.

Serviste 3 tane kazalı cbr125r vardı. 2012 Model cbr125r'ın da grenaj fiyatları aynı denildi bana verilen fiyatla 2012 beyaz cbr125r'a verilen fiyat aynı hatta parçaları getirtmişlerdi.

http://e1210.hizliresim.com/12/f/dwr97.jpg

Cbr125 e bu ayda 15/50 koyulmasındaki amaç nedir ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar