Metzeler Z8 mi, Michelin Pilot Road 3 mü?

Beyler yaz kış kullanmak için ne tavsiye edersiniz? Özellikle ıslak zeminde havada.
Metzeler 750 lira takım, Michelin 1000 lirayı buluyor. 250 lira fark var.
Kullananlardan tavsiye isterim...
Kawasaki er6n
Front tyre dimensions: 120/70-17
Rear tyre dimensions: 160/60-17

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Birlas la görüş derim (Şennur hanım)
Bridgestone fiyatı al
michelinden çok daha iyi lastiktir orjinal japondur
kolay gelsin..

Z8 kullanıyorum. Motoru yazın aldığım için daha ıslakta performansını deneyemedim. Ama kuru asfalt için mükemmel yol tutuşu var. Yanakları bitirmeye izin veriyor. Hatta kuruda M5'ten daha iyi, bizzat test ettim. Islak için yorumları görürüz birazdan ben de merak ettim şimdi :p

Birlas la görüş derim (Şennur hanım)
Bridgestone fiyatı al
michelinden çok daha iyi lastiktir orjinal japondur
kolay gelsin..
Araştırcam, pazartesi konuşucam hanımefendi ile. Sizin tavsiyeniz hangi modelidir?

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:11 ----------

Z8 kullanıyorum. Motoru yazın aldığım için daha ıslakta performansını deneyemedim. Ama kuru asfalt için mükemmel yol tutuşu var. Yanakları bitirmeye izin veriyor. Hatta kuruda M5'ten daha iyi, bizzat test ettim. Islak için yorumları görürüz birazdan ben de merak ettim şimdi :p
Michelin üzerindeki kılcar kanallar çok hoşuma gitti, gayet mantıklı bir tasarım, Geçen sene M5 kullandım, hayran kaldım, z8 ondan iyi ise aklım ermiyor nasıl tutunduğuna ama m5 kuru zeminde kralken ıslakta mümkün değil bu performansı yakalayamaz. Z8 ıslakta denk gelirseniz yorumlarınızı bekliyorum. 1-2 hafta içinde lastiği alıcam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar