Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadasim niye elestiriyorsunuz? Norvec'ten daha iyi bir yasam surmuyo muyuz? Gidip son modellerle fulleyip aksam sut banyosu sonra yataktada buzlu bademle fantezi yapmiyor musunuz? Biliyorum %99 bunu yapiyor (!)
SİZİ PİS AKP DÜŞMANLARIIIII.
biz mi dedik size motor sürün diye bisiklet neyinize yetmiyor. biz bu ülkeden %50 oy aldık sizin konuşma hakkınız yok. biz 550 kişi aslanlar gibi (gerçi 200 kadarı bizden değil ama olsun ) ayda 10 bin lira maaş alırız telefon paralarımızı devlet öder. benzinimizi devlet öder. sizden bize ne . beğenmiyorsanız ananızı da alın çekin gidin. insan gibi söyledik işte bütçe açığı var. sata sata devlette bişey kalmadı ne yapalım bizde sizin sayenizde kapataçağız açığı. siz gibi gerizekalılar olmasa biz nasıl gemicikler alacaz. gerçi ülkenin zenginlerini silkelesek daha çok alırız ama onların dokunulmazlığı var.ner neyse fazla uzatmayalım savaşta başlıyacak zaten süriyeli insanlara kamplar kurduk onlarada para veriyoz.onlar sızden önemli. imralıyada para lazım. sizi kim s......! beğenmiyorsanız konuşmayın fazla ..
İŞTE TAMDA BU ZAMAN İÇİN SÖYLENMEMİŞMİ ??????
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! Mustafa Kemal Atatürk
20 Ekim 1927
Direk tarayacak olsalar tepkilere katılırdımda, nasıl acı çektirdiğimizi seyretmekten keyif alanlar var yönetimde. Bu yüzden biber gazı bile organikmiş mişş :ala::
Bence spora falan başlayalım, bakımlı olalım yakında bizi de satacaklar bari fiyatımız artsın ::facepalm::
Bi torba kömüre memleketi satanlarla konuştum, biz çoktan sattık kendimizi siz uyuyun dediler, HAKLILAR da :cat:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Oh ne güzel geldi.
Adam soğuktan donmak üzere, kahveye girmiş, bana acele bir çay, gelen çayı iki eli ile nazikte kavramış, höpürterek bir yudum çekmiş, kocaman bir ohh çekmiş. SANKİ BİRİ BENİ S*Kİİİ.