Hep uğra buralarda ol zaten. Sürenler katılamaz diye bir kural yok aksine tecrübeli adamlar lazım oluyor daha çok

. Mesela benden bir soru ön farin arkasına sıkıştırılmış kabloları nasıl düzene sokabiliriz. Benimkiler direksiyon kilidine takılıp dışarıda kalıyorlar içeri ıttiriyorum yola çık gel yine aynı. Kilit deliği bile gözükmüyor bazen.
slm arkadaslar iyi aksamlar
oraya ortta buyuklukte CİRT diye tabir edilen plastik bi tutturucu var
onlardan al hatta bi elektrikci para bile almaz kablolari biraraya getir
etrafindan dola ve cirtla.. Birdaha da ortaya cikmaz. Elektrik banti el sigmayacagi icin guzel saramazsin kablolari ve islakta yeniden cikabilir.
Yine bi gece nobetindeyim. Ne edelim ne yapalim derken motoru yikayayim. Yagmurlar yuzunden camur icindeydi aslanim.. Sadece hafta da bi zinir yaglama ayda bi temizligini yapiyordum. Ve adam akilli yikayayim dedim.. Aldim gazyagini fircayi elime guzelce bi zincir temizligi. Motora sicrayan zivtler, zincirden motora atan yaglar falan derken guzelce gazyagiyla temizledim.. Arkasindan sungerle vicik vicik kopuge bogdum. Bi su hortumda sanki fabrikadan cikti meret.. Kurulama islemini yaptim.. Soyle kisa kontrol ve ustup ile boyaya da gaz yagi ile bi sildim
motora bak be paril paril parliyoo.. Paylasmak istedim gevezelik ettiysek affola..
Arkadaslar bu arada eger zinciriniz cok gevsiyorsa bir nedenide arka disli somunlaridir. Arada kontrol edin contali somun degilse somunlarin gevsedigini goreceksiniz.. 3000km den sonra bende ayni sorun oldu.
Sikiyorum somunlari gerdiriyorum zinciri 50km gitmeden tekrar gevsiyor.
Contali somunla degistirdim. Su an 5600 kmdeyim birkere bile gevsemedi
tabi bende zincir germekten kurtuldum.. Orjinal zinciri kullaniyorum hala bilginize..
Saygilarimla tekeriniz hep donsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:20 ----------
Bu arada hava filtresini sende temizleybilirsin. Sol taraftaki yan kapgin altinda biliyorsundur zaten de soyliyim dedim.
3*erden 6 tane vidayi sok hop elinde. Soyle bi hava tut eger yedegi varsa da suyla yika...