orda olsam neler yaparım anlatamam...
tutan mı var ramço...kop gel bu tarafa...:cat:orda olsam neler yaparım anlatamam...
tutan mı var ramço...kop gel bu tarafa...:cat:
seninde sponsora ihtiyacın varsa bizim intihar etmemiz lazım...sponsor lazım paşa...
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ramçoyla motorları taşucunda bırakıp geçicez oraya ama ne zaman allah bilir :queen:seninde sponsora ihtiyacın varsa bizim intihar etmemiz lazım...![]()
planımız istediğimiz gibi sonuçlanırsa, siz gelene kadar ben çocuk yaparım...:king::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ramçoyla motorları taşucunda bırakıp geçicez oraya ama ne zaman allah bilir :queen:
:queen::queen::queen::queen: İnşallah kanka inşallah senin iş olsunda cocukta olsun yeğenime pocked bike benden ama ikincielplanımız istediğimiz gibi sonuçlanırsa, siz gelene kadar ben çocuk yaparım...:king:
valla hacı hangı akla hizmet o yağmurda cıktıysak...Maşallah söylencek söz yok :rendeer:
bu msj bır daha silinmez... hadı bahalım...:queen::queen::queen::queen: İnşallah kanka inşallah senin iş olsunda cocukta olsun yeğenime pocked bike benden ama ikinciel:queen::queen: tüm forum şahit :mrgreen:
seninde sponsora ihtiyacın varsa bizim intihar etmemiz lazım...![]()
planımız istediğimiz gibi sonuçlanırsa, siz gelene kadar ben çocuk yaparım...:king:
ben sponsor bulduktan sonra oraya gelsem ordakiler bir daha beni salmazlar.. çok fene şey ederim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:03 ----------
çocuk yapılırda yapılan kişiye dikkat etmek lazım... :queen::queen:
plan istediğimiz gibi giderse güzel bir yuva söz konusu:rendeer:
canım yağmur dedik farketmez dedin daha kış gelsin daha nerelere gidecez sen kışlıkları hazırlada bitaa üşütmeyesin benim post kalın bence sorun yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:41 ----------
bide şuraya resim eklemeyi öğret ya bana
10-15 km boyunca öyle güzel virajlar vardı ki...valla iyi geziyorsun...