EFSANE Geri Döndü! CBF ile!!! (Mete_han) :)))

Tekrar merhaba arkadaşlar valla bu sefer şaka değil bizim panda gerçekten aldı makinayı hemde kendi efsanesi cbf 150 aldı.:queen:

artık bir kırmızı şeytanı var pandacığımın :) :):cherry:.

Eee pandacığımada cbf yakışır :cat:

hayırlı olsun kardeşim tekerin düz basa :)))))

Artık meteye sorularınız olursa yakında yasağı bitecek ozaman sorun benden bu kadar

şimdi resimler...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Motosikleti
2025 NC 750X DCT
hayırlı olsun mete cantada yag varmı yag dandık cınmalı cakma hondayı almıssın yıne şaka şaka kızma :cherry:

Cbf 150 ile özdeşleştirdiğimiz adama da bu yakışırdı. Güle güle kullanması dileğimle... :thumleft:

güzel karar hayırlı olsun mete abi...tekerin düz bassın lastiklerin herdaim mişlen olsun:)

vaaaayt mete abim hayırlı ugurlu olsun..forum sensiz cbf sensiz olmaz..bunu anlamışındır umarım :)

metehan abi hayırlı olsun. Bu arada facede yolları niye ayırdın? Ne güzel yazışıyoduk. Kalleş panpa :pl:

Metehan abiye hayırlı olsun. İlk fotolar Ümraniye Atakentteki bp'den mi ? doğu batıdan oraya da anca 1 km olur :)

hayırlı olsun metehan abi özüne döndün en sonunda benim gibi..

Metehan abiye hayırlı olsun. İlk fotolar Ümraniye Atakentteki bp'den mi ? doğu batıdan oraya da anca 1 km olur :)

Bende tam bilmiyorum ama herhalde dediğin gibi orası iyi dileklerinizi tanıyan bilen zaten kendisine arar iletir ulasamiyanlarada zaten pandacim okuyo konuyu ama cevap yazamiyor. Ben Mete_han "nın yerine herkese teşekkür ederim sağolun var olun metecim iyi sabretti ve sonunda sabretmenin avantajını aldı. Hayırlı olsun kardeşim nazar değmesin..

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
hayırlı olsun hayırlısı olsun

e onda suzukinin bi modeli yok muydu sonunda büyütmüştü? tatmin olunca küçülttü galiba :queen:

Vay Metocum benim, hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullan inşallah.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu da tekleme yapar.O zaman metehan cbf150'ye benzin döküp yakar.

Metehan abi ile açılan her konu çok keyifli :mrgreen: Şeytan tüyü böyle bişey heralde :queen:

Anaaa hemi de devir saatli :)
Hayırlı olsun mete_han :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar