[Bursa - MT]

bende hepinize teşekkür ediyorum güzel ve eğlenceli bi geziydi kendimi bi o motorda bi bu motorda buldum :D:D buradan köylü traktörcüyüde anıyorum tekrardan :) bu arada mutlu haberi vereyim dayı oldumm :D malum geziye başladığımızdan beri bi telaş gidiyodu bende geride dönemedim ama yetiştim doğuma :)

Pazar günü şöy le bir gezelim sezonu kapatalım dedim,açıldık erdek tarafına gerçekten güzel yerler var. özellikle narlı köyü sonrası deniz oldukça temiz ve el değmemiş köyler mevcut. güzel kamp alanlarıda var. seyyahların rotalarına eklemeleri rica olunur.
gezi.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:44 ----------

dönüşte birde kuş gölü yaptık. ama çok fazla tür yoktu. görevliler mart -nisan aylarında yoğun çeşitlilik oluyor diye belirtti. giderseniz bu tarihlerde uğramayı unutmayın.

Arkadaşlar herkese merhabalar.

İş icabı bursaya taşındım Nosap'da çalışıyorum bir aksilik çıkmazsa ömrümün geri kalanını bursada geçireceğim :)
Bursalı arkadaşlarla tanışmak,gezilere katılmak isterim.

Sanırım cuma günü bir toplantı yapılacak fsm'de.Toplantı hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz saat kaç'ta olacak ve toplantı içeriği nedir :cat:

Dalga geçiyorum,numaramı kaydet okuldan çıkınca haberleşelim :)

MESAJ ATTIM ABİ :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:18 ----------

İş icabı bursaya taşındım Nosap'da çalışıyorum bir aksilik çıkmazsa ömrümün geri kalanını bursada geçireceğim :)

Sanırım cuma günü bir toplantı yapılacak fsm'de.Toplantı hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz saat kaç'ta olacak ve toplantı içeriği nedir :cat:

Öncelikle hoşgeldin abi :) Cuma günkü toplantının amacı tekrar küçük bi tanışma bir araya gelme belki küçük bi şehir turu :)

Aramıza hoşgeldin. Formu takip edersen gezi palanları yapıldığında katılımcı listeleri hazırlanır. Rotayı beğenirsen durumun müsait olursa listeye adını eklersin. Cuma günkü toplantıya gidebilirsen katılımcı arkadaşlarla tanışmış olursun. Benim vardiya müsait olmadığından ben katılamıyorum bu hafta.Toplantı içeriği geziler tanışma vs.

Teşekkürler sağolun.Toplantı hakkında bilgi bulamadım belli bir saati varmı ve cafe tam olarak nerde ? müsait olursam gelmeye çalışırım hem tanışmış oluruz.Şehir turuna katılamam motorum balıkesirde :)

---------- Post added at 21:37 ---------- Previous post was at 21:33 ----------

Pazar günü şöy le bir gezelim sezonu kapatalım dedim,açıldık erdek tarafına gerçekten güzel yerler var. özellikle narlı köyü sonrası deniz oldukça temiz ve el değmemiş köyler mevcut. güzel kamp alanlarıda var. seyyahların rotalarına eklemeleri rica olunur.[URL=http://imageshack.us/photo/my-...l]http://imageshack.us/a/img526/9868/gezi.jpg[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/url]

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:44 ----------

dönüşte birde kuş gölü yaptık. ama çok fazla tür yoktu. görevliler mart -nisan aylarında yoğun çeşitlilik oluyor diye belirtti. giderseniz bu tarihlerde uğramayı unutmayın.

Bursaya taşınmadan önce balıkesir gönendeydim.Erdeğe devamlı gidip gelirdik Narlı köyü imamı amcamdır :) Narlı erdeğin en güzel köylerinden biridir,denizide erdekten daha iyi.

Pazar günü şöy le bir gezelim sezonu kapatalım dedim,açıldık erdek tarafına gerçekten güzel yerler var. özellikle narlı köyü sonrası deniz oldukça temiz ve el değmemiş köyler mevcut. güzel kamp alanlarıda var. seyyahların rotalarına eklemeleri rica olunur.[URL=http://imageshack.us/photo/my-...l]http://imageshack.us/a/img526/9868/gezi.jpg[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/url]

Sen motoru satmamışmıydım murat. Arabaylamı gittin.

Gelmeye çalışırım,mekanıda bulabilirsem :cherry:
Bir motorcu arkadaş derseki yolumun üzeri Nosaba uğrar seni alırım çok pis makbule geçer :queen: :p

talha kardesımede dayılık cok yakısacak.umarım ufaklık ve annesının saglıgı yerındedır.allah analı-babalı-dayılı-amcalı-halalı-dedelı-nınelı buyutsun ınsaallah

daha satmadım,istediğim fiyatı veren çıkmadı yada benim satmaya gönlüm yok gibi bu daha doğru oldu :) ama şunu öğrendim piyasada ölücü dolu...

130'u gördüm hoşgeldin dostum bende çok gördüm :) yoksa biz... yoksa biz.... :queen: bende nosabdayım Fompak A.Ş. de çalışıyorum sen neredesin? gerçi ben 22:30 da çıkacağım grup dağılmış olmazsa gideceğim toplantıya ama :)

yaw arkadaş ben ehliyeti kaptırayım diye mi beklediniz böyle güzel geziler için... :)

arkadaslar istanbuldan eskı bı tanıdıgımda cbf 150 varmıs ve satacagını soyledı.3asagı 5 yukarı fıyatta anlastık.onumuzdekı pazar gunu ıstanbula gıdecegım.grubumuzda benım motorumu gorenler var.salcano wolf 125 bılındıgı uzere.baslangıc motoru olarak cevrenızde dusunen varsa 2300 tl ye verıcem motoru.2015 e kadar fren muayenesı var.sıgortası 1hazıran 2013 e kadar.km sıde 8250km de.pazar gunu gezı oncesı cumartesı gunu yanı 8000 bakımı yaptırdım.hava fıltresı,bujisi,amortısor lastık takozları degıstı.zıncır dıslılerı sokulup temızlendı.bakım lıstem 13 maddelıktı pazar gezıde oldugumuz arkadaslarıma gosterdım lısteyı.lastıkları dublex.ben 0 aldım 28 nısanda bugune degın sorunsuz kullandım.ama hayalım hep bı cubuf 150 o yuzden artık ayrılma zamanı dıye dusunuyorum.tanıdık bırıne gıtsın ısterım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 05:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:13 ----------

Nevin hocam,Cengiz abi takım taklavatı aldı ama o dayı bizi yemeğe çağırınca nerede beleş oraya yerleeeş deyip oturduk sofraya :)

Mehmetcan kardeş öyle ayağına çağırma olmaaaz,atlarsın oradan metroya inersin fsm de,illa ki alan çıkar :)

Search16,haklısın abi,beleşi duyduk ya dururmuyuz hiç :)
ben hala o yarabandındayım.hadı motordakını anladımda kasktakı ne ayak.

aşk acısı cekiyor abi burak:D dayılık yakıştı valla aldım elime keretayı :D bu arada ocak veya şuba ayında 2.el cıbır125 almayı planlıyorum bende nasipse :) daha ucuza alalım başlangıç motorumuzu :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:17 ----------

ormanlı tarafına da gitseydiniz 6 sene önce orada 1 haftalık tatil yapmıştım . akdenizin denizlerinden farksız oralar harika el değmemiş hala öylemi bilgi edinirdik :p:)

renaulttayım dostum bende alıyı mdicem ama vardiyalar uymuyo benimm

Teşekkürler düşünmeniz yeter :)

---------- Post added at 09:54 ---------- Previous post was at 09:51 ----------

130'u gördüm hoşgeldin dostum bende çok gördüm :) yoksa biz... yoksa biz.... :queen: bende nosabdayım Fompak A.Ş. de çalışıyorum sen neredesin? gerçi ben 22:30 da çıkacağım grup dağılmış olmazsa gideceğim toplantıya ama :)

yaw arkadaş ben ehliyeti kaptırayım diye mi beklediniz böyle güzel geziler için... :)

Hoşbulduk teşekkürler :) Ben Kalyoncu Halı Yıkamadayım ayvazlar büfenin arka tarafında.Fompak tabelasını görmüştüm sanırım biryerde,horoz lojistiğin ordamıydı :silent:

Umarım dayanıklılığını test edemezsin abi. Desene 150 liraya patlar bu kask bana :queen: Neysa artık mecbur yarı motrcu sayılalım hiç olmazsa :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:56 ----------

Güzelce gezip kazasız belasız dönmüşsünüz abi umarım çok eğlenmişsinizdir. Umarım sonraki gezilere bende takılabilirim :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:59 ----------

Bu arada abiler cuma günü okuldan çıkıp gelicem okulum acemler istasyonunda geçerken ben seni alırım diyen olursa canıma minnet :queen: Çok yüzsüzlük yaptım artık çok oldum yahu konuşmamalıyım bence :santa:

Scorpion al yok o kadar param yok diyorsan nitrolara da bak bence ls2 modeller hep aynı

aşk yarasıdır bu ılac kapatmaz dıyor doktorlar o yarabandıda neymıs ole..bu yarabandı olayına takılmamın sebebının orjınalınde benımde 20lı yasların basında sevdıcegıme yarabantlı msj gondermem geldı aklıma...ondan takıldım.12-13 yıl once benım yaptıklarım sımdılerde gelıosa bırılerının aklına tek sıvrı olan ben degılım demekkı bunun ıcın burakcıgım ılk bulusmada kankardes olacaz bak hazır 112 cıde var bı nesterle bı kesik (kucuk ama) sonrasında kanka olacagız. ( serserinin açılımı neymıs bılırmısınız.... ser=baş,kafa demek seri=hızlı bırlestır bakam.....hızlı calısan kafa... super otesı bı durum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar