kaç litre ama.. bende bir depo ile 11.7 litre benzin ile 450 km yol gittim iki kişi yedek falan hepsi dahil yolda kalana kadar gittim ve yolda kaldımgünaydın herkese selamlar.47 tlye 400 km normalmi?yedekten yedeğe ölçtüm
arkadaşlar günaydın 2012 esd nin sıfır fiyatı peşin 4200tl 2013 çıkınca nisan ayı gibi 2013 çıkınca nisan ayı gibi bunun fiyatı düşermi ne dersiniz?
arka demir 50 tl.Arka çanta demirinin fiyatı nedir acaba..
slm sedat ben bu yazını gordum ısım otaraflara dustu bı ugrayayım dedım saat 14:30 cıvarı oraya vardım ama senın tayfalardan bı ız bulamadım tam park gırısıne kadar gıttım.Herkese günaydın..Bu gün öğleden sonra istanbul parka gidiyoruz 2 kişi yakın olup gelmek isteyen olursa tanışmaya gelebilir.. Dün gece sahildeki cepte hızını alamayan şahinler bu gün istanbul parkta ısınma turlarının olduğu yerde boy gösterecek..:mrgreen:
Normalde şahinleri hiç sevmem ama dün akşamdan sonra onlara karşı bi saygı duyasım geldi neden bende bilmiyorum..:mrgreen:
tam çıkışımızla aynı saate geliyor ama..hiç ybr görmedim ben tek motor gittik benim motorda kaldırımda duruyodu..arkadslar ya ben bu benzın olayını anlayamadım gıttı sımdı motor yedege gectı 366 km de ben hıc 400- 450 km yapamadım sorun nedır acaba motor 2250kmde pendık gecıtde ımam hele bı 5000 devır yakıt ondan sonra duzelır dıyo dogrumudur bırde ben benzını alırken tıka basa doldurtuyorum bosluk kalmıyo yardımcı olurasanız sevınırım ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:58 ----------
slm sedat ben bu yazını gordum ısım otaraflara dustu bı ugrayayım dedım saat 14:30 cıvarı oraya vardım ama senın tayfalardan bı ız bulamadım tam park gırısıne kadar gıttım.
ben bıraz gec gıtım ozaman sorun deıl aslında bana yakınsın sen bıldıgım kadarıyla aydıntepedemıydyn sen ben aydınlı tokı lerın ordayımtam çıkışımızla aynı saate geliyor ama..hiç ybr görmedim ben tek motor gittik benim motorda kaldırımda duruyodu..
arkadslar ya ben bu benzın olayını anlayamadım gıttı sımdı motor yedege gectı 366 km de ben hıc 400- 450 km yapamadım sorun nedır acaba motor 2250kmde pendık gecıtde ımam hele bı 5000 devır yakıt ondan sonra duzelır dıyo dogrumudur bırde ben benzını alırken tıka basa doldurtuyorum bosluk kalmıyo yardımcı olurasanız sevınırım ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:58 ----------
slm sedat ben bu yazını gordum ısım otaraflara dustu bı ugrayayım dedım saat 14:30 cıvarı oraya vardım ama senın tayfalardan bı ız bulamadım tam park gırısıne kadar gıttım.
evet aydınteoe mahallesindeyim..pendik sahile iniyorum akşamları haberleşirsek orda görüşürüz green park hotel karşısı..sahil..ben bıraz gec gıtım ozaman sorun deıl aslında bana yakınsın sen bıldıgım kadarıyla aydıntepedemıydyn sen ben aydınlı tokı lerın ordayım
max 10 lt re değil 9.6 litre ah be max adam gibi şu motora ayar yaptıramadın yoksa varya binmeye doyamacaksın öyle keyifli bi motor yağ gibi akıyor yollarda kuğu kuğu:thumleft:380 - 480 km on litre yakıt değil mi? Benimki aynı hesapta 330 yapıyor. Yatın kalkın dua edin.
Sinan 08 ben de o gidon topuzundan aldım ama takamadim. Elcigi çıkarıp takmak gerekiyor sanırım. Şöyle bi sorun var; benim elcik çıkmadı...
Nasıl yaptın?