Neden Enduro?

Neden enduro çünkü her motorun bir tarafından almış bünyesine ve her motorun gidemeyeceği yerlere gidebilir. 0-200 ivmelenmesi ss e göre baysada torkun verdiği haz yeterli bence. Yol arama derdin yok daha ne olsun. İster bin dünyayı gez ister çıkar çantaları şehir içinde cirit at. Bir kere yüksek motor tepeden bakıyorsun :) MAsrafları bakımı daha ucuz görece.Dere tepe atla zıpla toza bulan . Enduro işte abi her yol sizin .

asfaltta diğer sınıflardaki motorların gittiği yere TIR da gidiyor(kimse alınmaca yapmasın:))
ama cross yada enduro tarzı bir motorda asfalt, dağ, taş, dere, tepe vs. hiç birşey yolunuzu kesmeye engel değildir. ve herkesin gelemediği yerlerde dolaşabilmek çokçok daha fazla ve farklı yerler keşfedebilmek, bukadar fazla gezilebilecek yer seçeneğinde, tertemiz doğanın içinde kamp yapmak harikadır ve bir ayrıcalıktır.

olaya böyle yaklaşınca enduronun gittiği yere eşek de gider :) şaka bir yana kimse söylememiş ama şöyle bir durum da var, bende omurga eğriliği ve fıtık var. şimdi endurodan başka neye binebilirim ki? 50 km gitmeden sırtım kitlenir zaten. enduro anatomik açıdan da en doğru tarz aslında.

olaya böyle yaklaşınca enduronun gittiği yere eşek de gider :) şaka bir yana kimse söylememiş ama şöyle bir durum da var, bende omurga eğriliği ve fıtık var. şimdi endurodan başka neye binebilirim ki? 50 km gitmeden sırtım kitlenir zaten. enduro anatomik açıdan da en doğru tarz aslında.
:):)
evet enduro sadece at değil birnevi eşektir, keçidir. araçların gidebildiği yerler harici her yere girebilir. 600lük bir enduro, 600lük bir ss'ye göre daha az yakıt tüketir ve daha çok yer gezdirir. ver samanı çeri çöpü gıkı çıkmaz, yani kısacası EŞEK candır :)

Supersport la kiyaslamak biraz abes olmus enduro ozgurluk demektir dogayla ic icesin toz toprak yagmur camur dere dinlemeden gezip dolasmanin verdigi hazzi bence baska hic 1 motor veremez.Bizimki endurocuk olsa da gayet zevkle biniyorum :wiinkk:

burda benim hiç mesajım yok, hayret..
Enduro doğuştan safkan gezici olmaktır,
bir endurodan daha rahat başka bir motor var ise oda,
selesinde koyun postu olan endurodur :queen:

52357710151118905168818.jpg

isg

Bende bir yorum yapayım istedim bana enduroculuğu anlatan bir abimin yaşadığı bir olaydan alıntıdır ben biraz süsledim ama söz gercek.

Enduro ve kros motorlardan oluşan bir grup çamurlu ve yorgun bir şekilde asvalta inerler ileride yol kenarı bir çeşme başında 2 tane SS'lu gençle karşılaşırlar.

- gençler ; ''Devlet yol yapmış siz dağda bayırda geziyorsunuz üstünüzü başınızı kirletiyorsunuz der'',

-Enduro grubundan yaşlı dede ise ; ''evladım unutma racing öldürür kros güldürür der''

ve bu söz ile enduro-kros sevdasını ve felsefesini anlatmaya yeter.

Vallahi mükemmel bir yazı eline emeğine ağzına sağlık.. Bende tam olarak racing den endduroya dönme girişiminde iken heleki son zamanlardaki aşkım BMW GS1200 ile yatıp kalkarken mükemmel bir yazı olmuş. Hayallerimin önünü aydınlattın tekrar teşekkürler...

F54

Motor enduro olmasa stabilize ye girip toza toprağa Çamura dereye dalmaktır bizim olayımız
neden enduro dersen en Özgür en çılgın olan o

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar