anladım .kesek gezıyede gelebılseydın.cengızle zaman gecırmenın tadına varırdın.mangal olayını cok tuttum cunkı
Mehmetcan, ben de 2 aydır LS2 kullanıyorum. Rahat bir kask bence, dayanıklılığını test edemedim
Tek söylemek istediğim, güneş vizörü de olsun kesinlikle.. Akşamüstü ve sabahları gözlerim pörtlüyor..
arkadaşlar bursa choppers clup ile ilgili bilgisi olan yada bizzat üyesi supporteri olan varmı acaba? birkaç sorum olacakta
Nevin hocam,Cengiz abi takım taklavatı aldı ama o dayı bizi yemeğe çağırınca nerede beleş oraya yerleeeş deyip oturduk sofraya
Mehmetcan kardeş öyle ayağına çağırma olmaaaz,atlarsın oradan metroya inersin fsm de,illa ki alan çıkar
Search16,haklısın abi,beleşi duyduk ya dururmuyuz hiç![]()
:bounce:Bursa Chopper clup daha fazla chopper marka motorların toplandığı Bursa'daki motor gruplarından biridir.Aramızdan oraya gidip üye olanlar,çağırılıp gitmeyenler,gitmeyi hiç düşünmeyenler var ancak gidenler bilenlerde artık buraya girip sorularınıza cevap verirlermi bilemem birde onların internet siteleri facebook grupları,toplantıları var gidip olayı direk öğrenirseniz önyargılı hareket etmemiş olursunuz,malum bu konuda konuşmak bize düşmez:bestmt:...arkadaşlar bursa choppers clup ile ilgili bilgisi olan yada bizzat üyesi supporteri olan varmı acaba? birkaç sorum olacakta
ayıp ediyosun abi ne ayağına çağırması zaten okuldan 5-5buçukta çıkıyorum öyle bi saygısızlık yapmam hepiniz büyüğümsünüz ben geçerken alın demeyi bile takılmak için şakayı bile utana sıkıla yaptım![]()